Augusztus óta van kutyánk (lakásban), kb.2 hónapja folyamatosan folyik az orrom, és tüsszögök. Kimutatták a szőr allergiát. Jártatok hasonlóan? A kutyától semmiképp nem válok meg. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 12:01
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én is allergiás vok az állati szőrökre, de legjobban a macskáéra. Van kutyusunk itthon de hál istennek nem jött elő az allergiám. De a munkatársam mesélte, hogy van nekik 2 macskájuk és a fia kb. 4 éve allergiás lett rájuk nem volt szívük kirakni őket, de hallották, hogy általában elmúlik, ha együtt él velük(kutyaharapást szőrével) és láss csodát semmi baja. De eleinte próbálkozz allergia gyógyszerrel.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Hát az tényleg jó lenne ha "elnőném".Talán, ha már jó időben jobban szellőztethető a lakás, jobb lesz.Igazából homeopátis cuccokat szedek kb. 2 hete, de semmit nem javult a helyzetem.
2010. febr. 13. 12:32
3/7 anonim válasza:
Kertes házban laktok? Milyen kutya? Esetleg az is lehet megoldás, ha kertes ház és nem szobakutya, hogy ha nem is egész nap, de a nap egy bizonyos részét kint tölti a kutyus az udvaron. Ha ez nem megoldható, akkor csatlakozok az előttem szólóhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kertes ház, csak lakás, így ez a lehetőség kilőve.
2010. febr. 13. 13:10
5/7 anonim válasza:
Homeopátia! menj el egy homeopatához, ő részletesen kikérdez, alkati szert ír fel és tünetmentessé válsz! Unokatesómnál ez volt.
6/7 Akiteki válasza:
Fürdesd meg. A szőr ritkán megy az orrodba, a szőrre ragadt piszok viszont annál inkább.
7/7 anonim válasza:
nyugi simán el fog múlni az allergia én is így kezdtem de hát olyan sokat voltam a kutyákkal és nem akartam másképp szóval végül elmúlt és nem is érdekelne ha még allergiás is lennék mert nagyon szeretem a kutyáimat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!