Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fehér kenyér fogyasztása...

A fehér kenyér fogyasztása mennyire van pozitív hatással az izmok fejlődésére?

Figyelt kérdés
Valakitől hallottam, hogy a "kenyér izom növeléshez tökéletes" igaz ez?
2013. jún. 7. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem az. A fehér kenyér különösen sz@r. A t.k. kenyér viszont jó szénhidrátforrás, de ez sem olyan tökéletes, inkább az alap, mint pl. a rizs, de emellé kell még fehérje is(húsok, halak, stb.)
2013. jún. 7. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
nézz meg egy tömegnövelő étrendet és kiderül
2013. jún. 7. 20:33
 3/15 A kérdező kommentje:

Utána néztem és a 6. legjobb izom építő tápanyagként szerepel itt.

[link]

2013. jún. 7. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
hülye egy gyökér lehetett,aki ezt legépelte arra a f@stalicska oldalra. írd be gugliba h tömenövelő étrend,és nézd meg hány helyen tartalmaz fehér kenyeret.
2013. jún. 7. 20:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is hogy nem valami jó de ez egy normális, hozzáértő oldalnak néz ki akkor miért lenne kamu? o.0
2013. jún. 7. 20:41
 6/15 Osynho ***** válasza:
A cikkben edzés utáni kajálásról van szó. Mondjuk oda még talán elmegy, de ez nem azt jelenti, hogy "pozitív hatása van az izmok fejlődésére", hanem, hogy edzés után nem akkora baj a fehér liszt.
2013. jún. 7. 20:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Bolondság a nagy része amit ezen az oldalon leírtak, csodálom hogy a zsíroskenyeret nem rakták be 11-ediknek.

Pl. a teljes zsíros tej sem valami túl jó, nemhiába iszunk fehérje turmixot helyette, ráadásul VÍZZEL.

2013. jún. 7. 20:51
 8/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy hülyeséget kérdezek most de nézzétek el :D

Tejnek milyen hatása van? Valakitől ezt is hallottam, hogy sok tejet igyak :D (házi tejet szoktunk venni nem pedig a bolti hígítottat)

2013. jún. 7. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha komolyabb szakmai oldalt akarsz akkor ott van a body.builder vagy a tesztoszteron.hu, ők általában tudják mit írnak:)
 10/15 A kérdező kommentje:
Na pont most kérdeztem volna meg :D micsoda időzítés xd
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!