Miket csináljak fegyencedzés elött egy hónappal?
Szia!
Engedj meg egy jótanácsot.Én kb 9 éve edzek hol így hol úgy.A konditeremmel kezdtem,majd anyagi okok miatt meg munkahely is elkeztem kb 2 és fél éve fegyencezni.Közbe csináltam a meztelen harcost is.Arra akarok kijukadni hogy én az életbe nem adnék ki megint 4000 ft-ot egy könyvre se főleg ha letölthető mert nem ér annyit neten mindent el tudsz érni.Nekem megvan a fegyenc 1-2 és a meztelen harcos is eredetibe.Én a helyedbe ne fegyenceznék több ok miatt:
-amit az izomnövelésről hazudnak benne (mert Paul Wade nem létező személy)az hülyeség,saját súlyos gyakorlatoktól sose fogsz úgy fejlődni méretbe mint súlyzóval
-én csomó időt elcsesztem (kb majdnem 2 év)az egykezes fekvőért,a meztelen harcos módszerével kb 2-3 hónap alatt sikerült csak egy emelvényt kellett csinálnom hozzá és ennyi
-a kézenállásba fekvőről meg a saját érdekedben szeretnélek lebeszélni mert elég veszélyes tud lenni.Nekem pl a vérnyomásom rendbe a kardió rendszerem rendbe stb.Mégis bevérzik tőle a szemem és néha folydogál az orrom vére is.Próbáltam már hatszász féle képpen hozzászokni a fordított testhelyzethez de nem sok eredménnyel,ezért inkább lemondtam róla.
-A könyv több ponton nem jó a fejlődést illetően mert nem jó a sorrend a gyakorlatoknál(ezt nem én találtam ki)itt a link( [link] és igaza van.
Ha ennek ellenére is meg szeretnéd venni eredetibe én szívesen féláron eladom neked ha gondolod.Nem lelombozni szeretnélek csak nekem ezek a tapasztalataim a fegyenccel kapcsolatban.
Üdv.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!