Ennyi fekvőtől mennyi idő alatt lehet erősödni?
Figyelt kérdés
Először is bocs, hogy hülyén van feltéve a kérdés. Nem vagyok egy nagyon izmos alkat, de nyeszlet se. Napi 30 szabályos fekvőtől mennyi idő alatt lehet látható eredményeket elérni és sokkal erősebbnek lenni ? Vagy inkább csináljam a 100 fekvőtámasz programot ? [link] Melyiket ajánljátok ?2009. okt. 6. 18:26
1/9 anonim válasza:
Én régen mikor gyenge voltam 50el kezdtem mittomén 5x10sorozat volt mára, már annyira belelendültem hogy egy huzam alatt kb 30perc alatt más munka mellett lenyomok 20anként 360at összesen, sztem 50el kezd
2/9 anonim válasza:
Jah előző vagyok és én 2hónap alatt eléggé belelendültem
3/9 anonim válasza:
de csinálhatod úgy is hogy pl. mint az előző írta kezded mondjuk 50-ről és mindennap egyel többet csinálsz...az is hatásos:)
4/9 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg hogy sorozatot csinálj és ne csak egyszer sokat
5/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam hogy 2hét múlva megemeltem +50el az 50et és úgy lett 100 és úgy tovább ahogy bírtam, 1-2.kommentes vok
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon hatásos a fekvő. Az edzéseidet változatosabbá teszi, ha széles/szűk kartámasszal ill ha fölpolcolt lábakkal is nyomod. Meg akkor nehezebb is kicsit.
7/9 A kérdező kommentje:
oks
2009. okt. 10. 20:00
8/9 A kérdező kommentje:
és minden nap ??
2009. okt. 10. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!