Szeretnék formálódni, erősödni, kicsit leadni a súlyomból jó ez így?
Figyelt kérdés
járok futni hetente 3-4x fél órát, mellette hasra szoktam futás után 3x50 hasprést és 3x20-25 lábemelést, ettől eléggé kikészül már a hasam ha futás után csinálom. Mellé még fekvőtámaszokat kezdenék csinálni mert nem sokat bírok és az eléggé erősítene szerintem, húzódzkodni nincs lehetőségem itthon, és van egy 10kg-s egykezes súlyzóm amin lehet a súlyokat variálni. azzal még edzenék bicepszre,tricepszre. ezzel így erősödhetnék? fekvőtámaszból annyit csinálnék amennyit bírok, futni fél órát szoktam, hasazást növelhetem még ha szükséges. sok húst meg zöldséget eszem és nem kajálok fehér lisztes meg cukros dolgokat.
16/f
2011. okt. 10. 18:30
1/6 anonim válasza:
ha lány lennél azt írnám igen, de mivel fiú vagy ennél azér több kéne
2/6 A kérdező kommentje:
igazából eddig csak futottam, ma gondolkodtam a többin, a futáson kívül mindet meg is csináltam (tegnap voltam futni és holnap is megyek, 2naponta járok, de a péntek mindig pihenőnap akárhogy is jön ki). viszont csináltam 4x10 fekvőtámaszt, lehet nem sok de nekem mivel nem szoktam elég kemény volt, 5x50 hasprést, 4x25 lábemelést, 4x4 tricepszre 6,5 kg-mal, 4x8 bicepszre 9kg-mal. ez így már jó, vagy kevés?
2011. okt. 10. 21:03
3/6 anonim válasza:
Hi! (ha rám hallgatsz a hasprést felejts el és behajlított lábbal csinálj felüléseket kezed, vagy a melleden vagy a füled mellet, és nem a fejed mögött a tarkódon )egyébként kezdetnek nem rossz amit csinálsz csak így tovább! A húzódzkodást valahogyan meg kell oldanod mert az még nagyon fontos gyakorlat, meg a lábemelést tudnád függeszkedve is csinálni!!!!!
4/6 anonim válasza:
azt neked kell eldöntened,hogy a formálódást,erősödést milyen szintre akarod felvinni.ha nem akarsz testépítő jellegű izmokat,és erőt,akkor az összes mozgásforma megfelel amit írsz,a súlyok is megfelelőek,egyenlőre a szériaszámok is,aztán azt később variálhatod.a hasazást se növeld egyenlőre.a kaja jónak tűnik,komplexebb szénhidrátokat azért vigyél be krumpliból,zabpehelyből,zabkorpából,rizsből.ezekből egyél kevesebbet.a fehérjebevitelt tojással,sovány túróval még kiegészítheted.
5/6 A kérdező kommentje:
a túrót sajnos nem szeretem, de a tojást igen. leadni is tudok így, vagy így csak izmot építeni?
2011. okt. 13. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!