Párás időben (nem meleg, kb olyan, mint a napokban) mennyivel csökken a futás-teljesítmény? Rövid táv, kb 4-5 km esetén.
Erdőben, vizes talaj, vizes fák, plusz eső.
Ki tudnátok ezt saccra %-ban fejezni? Egyéni tapasztalatok meg ilyesmi érdekelne :)
én ma megyek futni, majd kiváncsi leszek, h milyen teljesítményem lesz.
amúgy ez azért nem rövid táv!közepes távnak mondanám.
:)
Majd írd meg légyszi, kíváncsi vagyok, mit tapasztalsz.
Áááá, csak kövér vagyok, és amikor nem lát senki, reggelente rohangálok az erdőben... :)
Viszonylag tervezett egyébként, heti 3-4 alkalom.
Per pill állóképesség-növelek, mert nehezen tartom a zsírégető pulzustartományt, de alakulok. L-Karnitin-t iszok mellé, Endomondoval nyomkövetek, szépen alakulok, főleg, hogy nemrég lejöttem a cigiről ;)
4-6 km az adagom, attől függően, mennyi időm van.
Igazából fogyni szeretnék, az nem nagyon megy, de mindegy, élvezem a futást, szóval nem érdekel...
sokan azt hiszik mint a testépítésnél h csak csinálod és kész.
pedig aki egy kicsit is jobban érdeklődik e sport felé rájön h nem csak abból áll h az ember egyik lábát gyorsan a másik elé teszi.
Értem én, de nem tudom, ez most hogy jön ide.
Nem, nyilván nem profin futok - nem is akarok az lenni-, hiszen akkor nem kérdeznék ilyet. De sportoktatói végzettségem van (nem atlétika, de az alapképzése mindegyiknek ugyanaz), tehát ez edzés-felépítésről és a kapcsolódó dolgokról tanultam egy keveset.
Viszont továbbra is egyéni tapasztalat eseteg tudományos vélemény érdekelne pusztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!