Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok 162000km egy 1.4-es motorba?

Sok 162000km egy 1.4-es motorba?

Figyelt kérdés

A kocsi amúgy egész szép állapotban van, max a kormány ami egy kicsit kopott, még az ülések is szépek, nincsenek kiülve. Ez biztos hogy ennyit futott, sok van ami 120 körül jár, de arról nem lehet tudni mennyit futott.

Szerintetek sok bele 162000?

2012. máj. 27. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem túl sok. A sok úgy 290 körül kezdődik.
2012. máj. 27. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen autó? A motor szívó vagy turbó? Volt rendszeresen olaj, szűrők, vezérlés cserélve? Hidegen hajtották-e? Ha turbós járatták-e leállítás előtt vagy sem? Mennyire hajtották? Ez mind számít. De szerintem ennyi kilóméterrel még nem kéne hogy bármi baja legyen a motornak.
2012. máj. 27. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt már csak az számít, hogyan használták. Spóroltak e az olajcserén, mennyire pörgősen használták.
2012. máj. 27. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy pont, hogy mennyire gyilkolták alacsony fordulaton, üzemanyag spórolás céljából :)
2012. máj. 27. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. máj. 27. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt már egyszer volt kérdésben az akkor leírtakat tartom most is, nem mindegy Bp. nyomták bele a 162 ezret vagy Győr és Berlin útvonalon, ezt mondani sem kell, hogy miért, valószínűleg 1.4 motoros autó nem sokat ment autópályán ami elég nagy baj, ( sok városi használat kuplungozás, futómű leharcoló utak stb.)a km nem sok én láttam már autópályán használt autót 500 ezer km-el, de a tulaj sem, és ahogy az én véleményem is az, hogy azt az 500 ezer km futott kocsit 10 db. 25 ezer km -ert futott autóért sem adtam volna, az más kérdés hogy az autó prémium márkás volt. Azt kellene megtudni hogy ki volt a gazdája,( volt-e önjelölt autóversenyző aki hébe-hóba használta az autót) hol használta van-e szervízkönyv, ha nincs akkor én azt azonnal letennék arról az autóról, elvinni egy állapotfelmérésre, helyszínen megnézni a gumikat , alváz állapotát, hideg motornál a kipufogó gázokat, váltószoknya, kormány, féktárcsa válla,számlákat tud-e mutatni szervizről felújításról, festék réteget megmérni stb. Mindent egybe vetve a 162 ezer nem sok még a 300 ezer sem sok attól függ milyen az autó állapota, a baj csak az hogy az emberek álmodozók és elhiszik hogy egy átlagos éves 30 ezer km -es futásteljesítménnyel egy 10 éves autóban 56 ezer km van, mikor tudja hogy 200 ezer fölött kéne benne lenni a kmnek, de akkor is azt veszi meg, mert abban kevés van és a szomszédok meg az ismerősök az mondták, hogy a kevés km az a jó, akkor is ha sejti hogy hogy valami nem tiszta.
2012. máj. 28. 08:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Lehet volt kérdés, de nem én írtam ki, ezért köszi a tartalmas választ! :)

Az autóról nem tudok 100%-osan mindent, de a lényeg hogy nem pesten lett belenyomatva ennyi km, vidéken, vidéki városokban városok közt jártak vele. A gazdája előttem egy 30 év körüli csávó volt, ő valszleg nem gyilkolta.

Tehát akkor nem sok a 162, viszont abban igazad van, hogy a többi ezzel egykorú kocsiban is van legalább ennyi.

De amúgy ha nem annyira sok a 162000 akkor az embereket miért rémíti el ennyi km ha tényleg nem olyan sok? Meg inkább megveszik a mondjuk 200000-et futottat ami 90-re vissza van tekerve.

2012. máj. 28. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!