Protein, kreatin nőknek. Szabad?
Nokent erdemes ezeket kiegeszitesnek hasznalni?
Onsulyos edzeseket, intervallumedzeseket csinalok. Regebben is ezt csinaltam, mukodott, szerettem, de bo egy eve abba kellett hagynom. Akkor nem szedtem semmit pluszban, a szukseges feherjet nagyreszt sikerult etkezessel bevinni, most ez nem megy.
Myprotein impact whey es kreatin monohidratom van.
Heti 5x edzek, napi kb 50-60 g feherjet kajaval beviszek, a tobbit kezdtem potolni feherjevel (60g-ot osszesen delelott es edzes utan).
58 kg vagyok 178 cm-hez, korabban jo formaban, izmosabban 65 kg korul voltam, azt a szintet szeretnem ismet elerni.
Kreatinbol 15 g-t kezdtem szedni naponta par napig, most terek at napi 5g-ra.
Jo ez igy?
Valami egyeb tanacs, ami meg hasznos lehet?
A kajara odafigyelek, foleg a protein/ch/zsir aranyra, a kaloriakra gondolom nekem annyira nem kell, fogyas nem cel, de 1800 kcal korul eszem naponta.
Folyadek 3-4 liter, mint mindig.
Bizonytalan vagyok, mert a mozgas/etkezes temaval kepben voltam/vagyok, de a taplalekkiegeszitokhoz nem ertek. A ferjem sem, de ijedezik, hogy ezeket ne szedjem, mert orias leszek. (Amit nem hinnek, azert nem olyan jellegu az edzesem.)
Persze ! :)
Ha tájékoztatás kell bővebben,írj.
Természetesen.
Sőt bármely átlag embernek, aki mondjuk immunálisan szeretné enni-inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!