Mit jelent az ha vkinek kockahasa van? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Már mondta vki hogy annál alakulhat ki aki sokat gépezik. sztem ez hülyeség. én is sokat gépezek mégsincs kocka alakja a hasamnak.2009. okt. 6. 07:39
1/6 anonim válasza:
A számítógépezés nem az a kategória...
2/6 anonim válasza:
Aki sokat gépezik, azt hívják kockának (és nem kockahasúnak). Méghozzá azért, mert hozzáidomul a monitor formájához (persze ez is hülyeség, nehogy szó szerint vedd, de remélem, érted átvitt értelemben is.)
Aki sokat sportol, annak lesz kockahasa.
Egyébként szerintem a kérdés a humor kategóriában jobban mutatna.
4/6 anonim válasza:
Uram Isten-.-Ez most komoly kérdés??xDmert sztem nem-.-
5/6 A kérdező kommentje:
mert mi bajod a kérdéssel -.-
2009. okt. 18. 17:58
6/6 anonim válasza:
a baj az a kérdéssel, hogy gépezéstől egyértelműen nem lesz kocka hasad, max rosszabb szemed és erősebb ujjad, és aki sokat gépezik, azt illetik a kocka jelzővel, tehát nem arra utalnak ezzel hogy kockahasa van az illetőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!