Mit javasoltok? (bővebben lent)
A rúdtánc, az nagyon kemény sport, jó alakformáló, meg sztem elég nagy erőt fejleszthet... de hogy megoldható-e kisvárosban, azt nem tudom..:S
Mindenkép táncolni szretnél?
Mert ha másra is nyitott vagy, akkor javaslom a fegyencedzést, street workoutot..
Szia!
En meg tavaly elkeztem modern tancozni ,azonbelul hip hop es latino (na meg persze mas mufaj is csak ez a 2 inkabb fo ).Eleinte meg en is hiaba voltam sovany de nem alt valahogy jol semmi sem megtudom erteni de szinte egy eve jarok es szivesen bar milyen ruhat felveszek mert erosodott a kez es labizmom egyenesebb a tartasom na meg persze a melkasi resznel is latszik a valtozas es a fenek izmok is :) Szurkolok hogy megkapd a neked megfelelo sportot
Kicsi városban, helyben akarod megoldani? Valószínűleg nincs sok lehetőség, tehát nézz körül, mi van a környéken, túl hosszú nem lesz a lista. Helyi általános és középiskolák, művház, sportközpont valószínűleg lefedi a javát.
Mondhatok én neked jégtáncot, ha a legközelebbi jégcsarnok 100km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!