Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot javasoltok 18...

Milyen sportot javasoltok 18 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Régebb, azóta eltelt 5-6 év úsztam 2 évig kb, nem volt rossz, de nem tudtam jól gazdálkodni az idővel, utána nem kerestem annyira a sportot, sokat mozogtam amúgy is a szabadban meg most is, de bánom, hogy nem álltam neki jobban valaminek 13 évesen. Rövidtávon elég jó futó vagyok, sokak mondják. Tetszik a foci is, bár inkább csak kapusnak vagyok jó, nem olyan jó a labdaérzékem. Focihoz visszatérve a freestyle vonala nagyon tetszik. Úszás se rossz, de ott is jóval fejlettebbek már az emberek. Kajakhoz nincs rutinom egyáltalán. Küzdősportok mozgatnak meg még. Fegyencedzés se rossz, még a kondival is szimpatizálok, de anyagilag nemigen bírnám.

Kocogni esténként valószínűleg fogok, csak kellene vennem egy csukát. :)

Kíváncsi lennék rá, Ti mit javasoltok!

2013. ápr. 25. 19:20
 1/3 anonim válasza:
Én a tájfutást ajánlom. Ebben a sportágban egy térkép segítségével kell megtalálnod bizonyos pontokat, tehát nem csak fizikálisan, de szellemileg is kikapcsol. És nem is lenne gond, hogy most kezded el, sokan csak felnőtt korukban kezdik, de azt hiszem, mindenki nagyon imádja. :)
2013. ápr. 25. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
bármit amihez neked kedved van.
2013. ápr. 25. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
azon gondolkodtam még közbe, hogy vékony alkat vagyok, lehet nem ártana a konditerem s fegyencedzés, időben meg még nem is csúsztam el vele, mert az izom s ízület 17-18 éves kortól áll készen igazán rá, bár nem tudom mennyire hihető ez. mellette kocogok még, esetleg ha valahol szerveznének rövidtávfutást országos szinten akár, lehet indulnék rajta idővel, feltéve ha nem késő már.
2013. ápr. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!