Mit tudok csinálni a térdfájással?
Hetek óta fáj a térdem. Így nyáron szoktam futni a szabadban, és a múltkor úgy kocogtam körbe a szigetet, hogy tartottam az ismerősöm lassú tempóját, szóval volt hogy csoszogtam, mert ő edzetlen. Nyújtottam és bemelegítettem előtte. Mind1, másnap 30 métert futottam és bekattant a térdem. Sántikáltam tőle vagy 20 percet. Na ez azóta fennáll. És nem múlik. Fura. Vagyis csak akkor fáj, ha rosszul lépek, szóval egy ici picit csavarodik valamerre akkor már érzem.
Hozzá volt szokva a terheléshez, mert simán körbefutom a szigetet, rengeteg bicajozom, sőt még kitörés és a guggolás is volt egy időben. Fociztam is 8 évet.
És most ennyitől? A semmitől szétment a térdem? Mit lehet vele csinálni? Pihentetem, de ugyan úgy ha rosszul lépek, fordulok újra előjön és ez elég rendszeresen nálam. És nem a porc, nem a kalács, hanem a jobb térdem bal fele

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!