Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gördeszka? Lenne pár kérdésem...

Egy Wiwee kérdése:

Gördeszka? Lenne pár kérdésem a gördeszkázással kapcsolatban! (Ha érdekel, többi lent! ) 13/L

Figyelt kérdés

Most kezdtem el deszkázni, a barátnőméknél, ( ők nem használják, de mivel kb. már az ollie is megy ezért szeretnék egy saját deszkát, jönnének is akkor a kédések! :'DDD 13/L >.<

1. Mennyibe kerül egy rendes deszka??

2. Hol érdemes megvenni??

3. Kedvenc gördeszka márka??

Szerintem kb. ennyi lenne... előre is köszii!! Ja és nem divat- deszkás wook!! Azok a divat- deszkások naon nyomiik szteem!! -.-"

2013. máj. 24. 20:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Boocs kétszer írtam a koromat & a nememet.. xDD
2013. máj. 24. 20:04
 2/3 anonim válasza:

1.A garage store ban budapesten 15.000 forint

2. Garage Store (nem tesco) mert azok olcsó szarok a lapja szar

3.Almost,Birdhouse,Darkstar

enyit tudok ajánlani 13/F

2013. jún. 3. 21:24
 3/3 Joshua987 válasza:

hát nem 15 k azt mondhatom.

Hallgass rám. A Garage Store ban is megveheted, én is ott vettem, de a jó deszkás boltokban, mint pl a Speed, Coreshop és stb. igazi márkák vannak, strapabíró cuccokkal. És a lényeg, soha, SOHA ne vegyél komplett deszkát, hacsak nem a barátod árulja, és jó cuccok vannak rajta. Egy rendes deszkánál számíts kb 25-40 ezerre, az én deszkám ilyen: Almost lap, Speeddeamons felfüggesztés, Speedfire kerekek, Indepememnt csapágy. Ez kb egy jobb közép szintű deszka, nekem ez 40-50 ezer volt. Kedvenc Márkák: Almost, Cliché, Indepement, Darkstar Ha érdekel akkor zsombi07@citromail.hu és akkor közösen pár haverral is csapathatnánk ( én is csak kezdő vagyok, Megy az ollie meg a 180, meg nose grab néha. 14/F

2013. jún. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!