Gördeszka? Lenne pár kérdésem a gördeszkázással kapcsolatban! (Ha érdekel, többi lent! ) 13/L
Most kezdtem el deszkázni, a barátnőméknél, ( ők nem használják, de mivel kb. már az ollie is megy ezért szeretnék egy saját deszkát, jönnének is akkor a kédések! :'DDD 13/L >.<
1. Mennyibe kerül egy rendes deszka??
2. Hol érdemes megvenni??
3. Kedvenc gördeszka márka??
Szerintem kb. ennyi lenne... előre is köszii!! Ja és nem divat- deszkás wook!! Azok a divat- deszkások naon nyomiik szteem!! -.-"
1.A garage store ban budapesten 15.000 forint
2. Garage Store (nem tesco) mert azok olcsó szarok a lapja szar
3.Almost,Birdhouse,Darkstar
enyit tudok ajánlani 13/F
hát nem 15 k azt mondhatom.
Hallgass rám. A Garage Store ban is megveheted, én is ott vettem, de a jó deszkás boltokban, mint pl a Speed, Coreshop és stb. igazi márkák vannak, strapabíró cuccokkal. És a lényeg, soha, SOHA ne vegyél komplett deszkát, hacsak nem a barátod árulja, és jó cuccok vannak rajta. Egy rendes deszkánál számíts kb 25-40 ezerre, az én deszkám ilyen: Almost lap, Speeddeamons felfüggesztés, Speedfire kerekek, Indepememnt csapágy. Ez kb egy jobb közép szintű deszka, nekem ez 40-50 ezer volt. Kedvenc Márkák: Almost, Cliché, Indepement, Darkstar Ha érdekel akkor zsombi07@citromail.hu és akkor közösen pár haverral is csapathatnánk ( én is csak kezdő vagyok, Megy az ollie meg a 180, meg nose grab néha. 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!