Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szaladjak gyorsabban?

Hogyan szaladjak gyorsabban?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és az osztályomból én vagyok a leglassabb (a fiúk közül). 65 kiló és 175 cm vagyok. Többféle képpen próbáltam, de mindig szinte ugyan az az eredmény. Mitől lehet, én vagyok ennyire tökéletlen, vagy csak rosszul csinálom? Valami tipp/technika/tanács, hogy szaladjak gyorsabban?

2013. máj. 22. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
A többféleképpen próbáltam nem tudom mit jelent, de ezt csak úgy tudod fejleszteni, ha növeled a gyorsaságod erre elég sok technika van. A legalapvetőbb ha kimész sprintelgetni (hasznos lehet ha elképzeled hogy valami elől futsz és el kell érned mondjuk az 5. villanyoszlopig vagy amit éppen kinézel magadnak). Hasznos lehet még http://www.youtube.com/watch?v=oxjC-0yuSHM az ilyesmi edzés is. Nem egyik napról a másikra fog hatni, csinálni kell és gyorsabb leszel, az elején persze izomlázzal.
2013. máj. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!