Hogy kezdjek el spárgát tanulni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,és szeretnék megtanulni spárgázni,hajlékonyabb lenni.Hogy kezdjem el?2009. okt. 3. 19:29
1/6 anonim válasza:
Először csak nyújts rendszeresen, hiszen rögtön senkinek se ment a spárga. nem tudom, h mennyire vagy hajlékony, de én mindenképp a gátüléssel kezdeném, vagy leülsz a földre mind2 lábad előre nyújtod, és hajolgatsz ameddig bírsz. ezután csak az egyik lábra és így tovább. de lehet úgyis, h próbálgatod mindennap a spárgát és minden alkalommal próbálsz kicsit lentebb menni. sok sikert hozzá :D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:D
2009. okt. 4. 19:34
3/6 anonim válasza:
Először melegíts be rendesen, lendítések, nyújtás, és csak aztán kezdj el haránt terpeszből lecsúszni. Ameddig megy, ott állj meg, és maradj úgy percekig. Aztán nyomd lejjebb, ha nagyon húzódik, és azt érzed, hogy kettészakadsz, akkor nyerő vagy, és ameddig bírsz, maradj úgy. De ez nem megy az egyik napról a másikra, hónapokig kell csinálni, ha alapból nem vagy laza.
4/6 anonim válasza:
nehogy nekiállj csak úgy nyújtani!!!!!!!!
Hideg izmok nyújtása esetén húzódás,szakadás történhet!!
Elötte fuss 2-3 kört!Majd amikor rendesen bevagy melegedve akkor kezdd el!
5/6 anonim válasza:
a pilates tornától lazábbak lesznek az izmaink?(12 éves vagyok)
6/6 anonim válasza:
énis pont 12 éves vagyok és én a francia spárgát tanulom pont :D én először mindig tornabemelegítésekkel kezdem,nehogy meghúzódjon vagy elszakadjon a szalagom,utána megpróbálok addig lemenni ameddig tudok,és közbe ameddig megy ott kicsit rugózok és mindig picit lejjebb tudok menni,és igazából megvan a spárgám,de némi segítséggel :s bár te mennyire vagy türelmes?mert ha nem,és nincs egy kis alap hajlékonyságod akkor úgy jársz mint a barátnőm aki belekezdett,és azt hitte 5 perc és lemegy,és utána,mivel nem tudott lemenni spárgába azóta nem is próbálja,mert ő nagyon türelmetlen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!