Melyik hát gyakorlat megy deltára? "pillangó"+kép
Figyelt kérdés
Érdekelne a dolog már volt kérdésem,de nem kaptam rá még választ ezért teszem fel újból.
1hete tömegelek 0,75kg jött fel.
2013. máj. 21. 16:22
1/24 A kérdező kommentje:
széles hát
2013. máj. 21. 16:27
2/24 A kérdező kommentje:
15éves vagyok
2013. máj. 21. 16:28
3/24 anonim válasza:
Nem tudom, melyikre gondolsz pontosan. Az evezés különböző fajtáit és a húzódzkodást ajánlom.
4/24 A kérdező kommentje:
váll és az oldal találkozása
2013. máj. 21. 16:33
5/24 A kérdező kommentje:
amitől v alakú lesz a hát.
2013. máj. 21. 16:33
6/24 anonim válasza:
7/24 anonim válasza:
Igen húzódzkodás és az evezés különböző fajtái kellenek. De nem ez a legnagyobb baj. Elég zsíros vagy és erre tömegelsz?
8/24 *Glissade* válasza:
A delta az a vállizom! Tanulmányozhatnád egy kicsit az anatómiát! A "pillangó" pedig a fürészizom. Tehát nem ugyanaz a kettő.
9/24 anonim válasza:
Nem Glissade. A delta az valóban a vállizom, de a pillangó a széles hátizom. A fűrészizom a mellizom alatt van kissé oldalt.:
10/24 *Glissade* válasza:
Lehet, hogy össze kevertem de nem tévedtem sokat:)
A kèt izom egymás mellett van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!