Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Férjemmel féléves baba mellett...

Férjemmel féléves baba mellett is közösen végezhető sportos hobbit keresünk. Mivel ő elég sz. Gép mániás és a picúr miatt kötöttek a lehetőségeink, a Wii Sport-ra gondoltam. Van felnőtteknek is élvezhető része? Melyik?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerül kb? Vagy más ajánlás? Nem baj, ha zsírt is égetünk vele.

#baba #mozgás #család #sport #Wii #zsírégetés #elektronikus szórakoztatás
2013. máj. 20. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%

Drasztikus a fegyencedzés (saját testsúlyos erősítés).

Meg fogják enni a zsidók (vagy akárkik, bárki aki csak egy kicsit is nyomulós) ezt az országot, megrágják és kiköpik az embereket, semmi ellenállás nem lesz.

Talán a legősibb, legalapvetőbb erősítő gyakorlatok szoptatás alatt drasztikusak :/

Még jó hogy egy másik témánál pont felvidítottak, mert ez most eléggé letört, de sebaj! Én is drasztikus leszek, felkelek!

2013. máj. 22. 08:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocsi először nem tudtam, hogy mi ez és kicsit furán hangzott, hogy sportolni szeretnék + xbox :DD
2013. máj. 22. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

Nem csak a Star Trek van Sötétségben, hanem az egész kib@szott világ. (egyébként egész jó lett, ha nem emlékszel a Khan haragjára. Biztató, hogy teljesen Star Trek hangulata volt)

Ebben az országban mindenki sportol önmaga szerint, pedig k@rvára nem. A Wii-hez tudok igazán drasztikus sport lehetőséget kitalálni hozzákötözöd egy traktorgumihoz és egy erre a célra gyártott pörölykalapáccsal szétütöd. Komolyan mindenkit asszimiláltak a borgok, hogy gépesíteni akarja magát?

(egy kis elrettentés a félévesen a babák még egészen könnyűek és ha jól emlékszem unokahúgom alapján akkor még különösebb ellenállást se tanúsítanak)

2013. máj. 22. 10:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Szoptatás alatt nem szabad olyan tevékenységet végezni, amitől komolyabb izomláza lesz az embernek, mert a tejsav kiválasztódik a tejben, ami nem jó a babának. És természetesen nekem abszolút ő az első.

Ezen kívül megismételném: nem SPORTot kérdeztem elsősorban, hanem közös HOBBIt, ami ha lehet, legyen inkább aktív, nem egy Gazdálkodj okosan tábla.

Egyébiránt van fogalmunk a sportról, ugyanis a férjemmel mindketten harcművészetet űzünk, csak én még pár hónapig nem csinálhatom a fent említett okokból. Mellesleg mindketten gyerek korunk óta aktívan sportolunk és az alakunkkal sincs gond. Engem minta kismamaként már több helyre kértek fel fotózásra, reklám forgatásra, fellépésre.

De igazán köszönöm, hogy ennyire aggódtok értünk és a jövő generációért :)

2013. máj. 23. 07:58
 15/17 anonim ***** válasza:

a 10. válaszoló vagyok

Wii sport nem olyan izgalmas mert 5 játék van benne, és hamar rá lehet unni(2-3 hónap)

tudsz benne

-teniszezni, ez elég gagyi

-a baseball számomra fura volt, lehet mert nem nagyon ismerem a szabályokat

-a Bowling elég jó

-a golf jó szórakozás és megnyugtató

-a box a legjobb része de mivel mondtad hogy nem akarsz izomlázat így kb napi egyet ajánlok, ha jól csinálod és csinálsz mellé minden mást

A wii sport resort már más tészta

-a kardozás nagyon mókás és realisztikus(ez kb az összes játékra igaz lesz így csak akkor írom ha nem az)

-a pingpong nagyon jó, tudsz csavarni meg rendes mozdulatok is vannak

-biciklizni is jó

-kosár nem túl realisztikus(legalábbis semmi köze a valódihoz mivel én aki nem igazán tud kosarazni megverek egy 6 éve kosarazót)

-frisbee-zni mókás és lehet golfpályán is

-kenuzni nehéz és nekem néha megbolondul a kontlorrel, de párban nagyon jó

még sorolhatnám a játékokat de ezek amik tényleg lekötnek

2013. máj. 23. 17:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes infókat, ez tényleg hasznos, ebből ki lehet indulni. Esetleg van összehasonlítási alapod az X-box-szal is? Mert még itt azt ajánlották páran. Én meg nem vagyok nagy ilyen kütyü-guru, számomra egyik 19, a másik egy híján 20 :)
2013. máj. 24. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:
xboxal csak futó kapcsolatom volt, de technológiájából adódóan jobban utánozza az ember mozgását, de sokkal kevesebb mozgásos játék van rá(természetesen a Kinect-es verzióról beszélek), xbox-ra inkább hardcore játékok vannak (CoD BF stb) és ez egy kisgyermek mellet nem olyan jó szerintem
2013. máj. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!