Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány hét alatt látszódhat meg...

Hány hét alatt látszódhat meg az eredmény?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,heti 3-szor futok és heti 1-szer kondizok

2013. máj. 20. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ja, de írtad, hülye vagyok xD csak később. Legközelebb az alapkérdésben legyen benne minden, hogy ne kelljen mán végigbogarászni, hogy mit akarsz.

Úgy lehet, hogy az emberi test meg a fogyás egy elég összetett dolog, és nem ettől a két tényezőtől függ, hogy ki a nehezebb, és ki mozog többet.

2013. máj. 20. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor még nem írtad ki, hogy mit akarsz, amikor válaszoltam az elsőt. Mikor elküldtem ,akkor láttam, hogy már beírtad, szóval nem jogos a lecseszésed, pláne hogy segítettem.:)
2013. máj. 20. 20:23
 13/15 A kérdező kommentje:
én nem lecseszéskédt írtam
2013. máj. 20. 20:27
 14/15 Linkoln ***** válasza:
100%

Diéta függő is nagyban. Ki mennyit eszik, ki mennyit fogyaszt. Van aki napi 1500kcal-ból elél. (Jó mondjuk futással már nehéz kijönni ennyiből.. :D)

De van aki 3000ret is simán elhasznál, pedig ugyan akkorák.

Kalória minuszban kell lenned hogy fogyj. A futás egy nyomós érv a szervezetnek hogy ne tartsa meg a súlyt. Ha rendszeresen 2-2,5 óránként ezsel, keveset, és sokat iszol az szintén. Látja hoyg nem kell raktározni, rendszeresen kapsz. Így mehet a fejlődés.

Merem feltételezni hogy a heti 1 súlyzós edzés arr akell hogy ne add le az izmod. Sajnos err einkább szálkásítás lenne a hasznos, de az elég nehezen kivitelezhető. Ha teheted SZÁLKÁSÍTS. Ha nem akkor okés a heti 1 edzés súlyzóval, nem izmosodni akarsz, csak formában maradni fogyás utánra. Az belefér. DE EGYÉL SOK FEHÉRJÉT. Valahogy. Az a kis kaja amit eszel legyen vitamin, ásvány, fehérje dús!

2013. máj. 21. 13:02
 15/15 Linkoln ***** válasza:
100%

Hány hét alatt látszódik? Hát, eleinte gyorsan meglátszik. Öhm 2 hét kell totál kezdőstől kb hogy aszervezet ráeszméljen hogy ez állandó dolog fogyni kéne.

Eleinte gyors a változás. Súlyzós edzéssel kicsit még majd javulsz is annak ellenére hogy fogysz. Kicsit felalapoz, megszoktatja az edzést. De semmi nagyon látványos. De azért ajánlom mert sokat jelent azon a téren hogy ha nem lenne borzasztó lenne. Fogyás formásra csak szálkásítással kivitelezhető aránylag könnyen.

Ööhm mit akartam még?

2 hónap alatt étnyleg meglátszik. 5-6 hónapig látványos a fejlődés.

2013. máj. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!