15 évesen mennyire fejleszthető még a hajlékonyság?
Figyelt kérdés
Kickboxolok , de eléggé merev vagyok , ami ebben a sportban nem valami jó , de elvileg fejleszti is a hajlékonyságot . Mennyire könnyen leszek hajlékonyabb ?2009. okt. 2. 20:51
1/2 anonim válasza:
Egyrészt fizikai adottság kérdése, milyen a testfelépítésed, de ettől függetlenül lehetsz egészen hajlékony, az életkor esetedben szerintem mindegy [láttam már 60 éves bácsikát is hídba lemenni].
[Én pl. csak alig több, mint fél éve aikidózom, de előrenyújtott, összezárt bokás ülésben elérem végre a lábujjaimat, és állásból ugyanígy kb. a bokámat, pedig télen ez elképzelhetetlen volt, mindenki cseszegetett érte. Persze most is :D]
Megteheted, hogy kickboxon kívül naponta elvégzel pár nyújtógyakorlatot, úgy hamarabb lazulsz ki, szerintem.
17/L
2/2 anonim válasza:
sok munkával azért még a korodban fejleszthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!