Mutatnátok olyan képet, ami egy csak fekvőtámasszal épített testet mutat? Mekkora izomzat fejleszthető e módon? 16/f
höhö. magamról csak nem küldök képet. :)
fekvőtámasz önmagában egy kisebb intenzítású terhelést biztosít. persze sokat számít hogyan viszed véghez, milyen tempóban, nehezítéssel, milyen mélyre mész...
alapvetően a jelentős izomnövekedéshez nem ilyen edzést csinál az ember. én harcművészet mellett nagyon sokat csináltam (nem extrém sokat, de a napi 100 mint bemelegítés sztem már elmegy, egyszerre) de az én izomzatom rengeteg más terheléshez alkalmazkodott.
most már áttértem az 1-kezes fekvőre. ezzel lehet maximális terhelést biztosítani a testnek, így érdemlegesen is növekszik az erő mint képesség (az izmok mefeszítésének képessége) és ha mellette hagynám pihenni a testem, regenerálódás alatt lehet jobban jönne is az izomtömeg. de szimpla fekvőnél ez nem nagyon működik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!