Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Kyokushin karate jó önvédele...

A Kyokushin karate jó önvédelem szempontjából?

Figyelt kérdés
Van a városban Kyokushin karate tanulására lehetőség. Szerintetek érnék vele valamit? Önvédelemre alkalmas?

2013. máj. 19. 11:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát persze, én arról vagyok híres hogy hü.lyeségeket írok.

Azért arra rákérdezhetek hogy ezt milyen küzdősport, harcművészet múlt/tapasztalat alapján ítéled meg?

Na nem mintha az én szememben egy 5-10 év 'sportkarate' bármit is jelentene.. de csak úgy miheztartás végett.

"Szóval én azt mondhatom nagyon erős stílus verekedésekben"

Én meg azt, hogy lóf.@sz verekedésben. Se kitérni, se rendesen védekezni (elvezetésről nem is beszélve) sem pedig rendesen támadni nem tanulsz meg karatésként. Kivétel a komoly karatésoknak, kötve hiszem hogy itt a fórumon az ország néhány igazi karate gyakorlója ír állandóan arról hogy milyen szuper a karate.. nem is pár évet karatézó sportolók.

A dzsúdóval ne röhögtess már mert az én idegrendszeremnek az ilyen b@romságok mint a judó már fárasztók. Flabélosz, zumba, júdó, tájbox.. és a karate sportosabb ágai, kravmaga MENJEN A JÓ BÜDÖS FENÉBE, de jobb lenne ha én nem olvasnék arról hogy milyen szép ez, milyen jó az.. mert nem azok.

Tudom, ne olvassak ilyen témákban. Hát ez lesz, ha nem akarok hülyeségeket olvasni meg karatefanatikusokkal beszélni akkor ne fórumozzak, teljesen jogos.

2013. júl. 31. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!