Milyen mozdulatokkal tüntessem el a lapocka környékén összegyűlt "hájréteget"?
Nekem a hat erositesehez mindig az alabbi valt be: (nem jut eszembe a neve)
Hasra fekszel, a labadat beakasztod butor, agy ala. Esetleg csak bokaig vagy combig is lehet.
A ket kezed a nyakadra teszed osszekulcsolva. Igy emelgeted a torzsedet fel s le.
Fekvoben sosem voltam jo, de ezt orakig tudtam csinalni.
Popsira, combra, hatra tokeletes. :)
első kommentelő tudom mire gondolsz, az iskolában is volt ilyen felmérés azt hiszem szimplán törzsemelés a neve de mi stílusosan "repülésnek" hívtuk :D (egyébként eszembe sem jutott volna)
második kommentelő az egész hátamat szeretném edzeni, de mivel ez a legproblémásabb terület, ezért szeretnék olyan gyakorlatokat gyűjteni amik segítenek
köszönöm a válaszokat!! :)
A fekvőtámasz nem hátgyakorlat...
A felhomorítás, hiperhajlítás jó, de az csak a hát alsó részét dolgoztatja inkább. Nézz utána az evezésnek, húzódzkodásnak, és azokból hozz össze valamit.
Ja, és igen, nemhogy nincs helyi zsírégetés, de az izommunka és a zsír nem állnak összefüggésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!