Igaz ez az elmélet gyúrásba?
haverom kitalálta hogy ő nem gyúr kis vézna köcsög ,
én gyúrok rajtam már látszik, mondták is sokan és vézna haverom meghallotta , elkezdi ő azért nem gyúr mert már mindenki gyúr és mindenki kigyúrt lesz.és a csajok megunják és örülnek hogy végre egy átlagos testű fiú,mondomneki nem úgy megy az hogy hip hop mindenki kigyúrt.
A csajok egy részénél eddig sem jött be a kigyúrt test. A másik részének pedig tetszik, de csak ha nem vagy mellé önelégült kocsog.
Szóval az ízlésük eléggé különbözik, kinek milyen alkat jön be.
Sokan már azon vinnyognak, hogy mi történt, hogy már csak a 40 kilós diszkóemós páwák kellenek a csajoknak (:
A 40 kilós nem diszkóemós páwák meg azért vinnyognak, mert az alkatuk miatt nem kellenek a csajoknak.
Amúgy: amíg nem túl extrém (csak kicsit extrém) határokon belül vagy, kb mindegy, milyen vagy, lesz valaki, akinek bejön.
Múlt héten történt az alábbi eset:
Az egyik csaj az osztályban a névnapjára kapott egy tábla csokit, amin egy "kigyúrt" felsőtest volt (fitness-versenyző kábé) és az összes csaj odavolt érte, arról beszéltek, hogy hát igen a felsőtestet kell megnézni először, meg a váll-csípő arányt és utána levonni a következtetéseket.De kajak 12 lány egybehangzó véleménye volt :D
Én meg csak pislogtam mint egy levelibéka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!