Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz ez az elmélet gyúrásba?

Igaz ez az elmélet gyúrásba?

Figyelt kérdés

haverom kitalálta hogy ő nem gyúr kis vézna köcsög ,

én gyúrok rajtam már látszik, mondták is sokan és vézna haverom meghallotta , elkezdi ő azért nem gyúr mert már mindenki gyúr és mindenki kigyúrt lesz.és a csajok megunják és örülnek hogy végre egy átlagos testű fiú,mondomneki nem úgy megy az hogy hip hop mindenki kigyúrt.

2013. máj. 18. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A csajok egy részénél eddig sem jött be a kigyúrt test. A másik részének pedig tetszik, de csak ha nem vagy mellé önelégült kocsog.

Szóval az ízlésük eléggé különbözik, kinek milyen alkat jön be.

2013. máj. 18. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokan már azon vinnyognak, hogy mi történt, hogy már csak a 40 kilós diszkóemós páwák kellenek a csajoknak (:

A 40 kilós nem diszkóemós páwák meg azért vinnyognak, mert az alkatuk miatt nem kellenek a csajoknak.

Amúgy: amíg nem túl extrém (csak kicsit extrém) határokon belül vagy, kb mindegy, milyen vagy, lesz valaki, akinek bejön.

2013. máj. 18. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Múlt héten történt az alábbi eset:

Az egyik csaj az osztályban a névnapjára kapott egy tábla csokit, amin egy "kigyúrt" felsőtest volt (fitness-versenyző kábé) és az összes csaj odavolt érte, arról beszéltek, hogy hát igen a felsőtestet kell megnézni először, meg a váll-csípő arányt és utána levonni a következtetéseket.De kajak 12 lány egybehangzó véleménye volt :D

Én meg csak pislogtam mint egy levelibéka :D

2013. máj. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!