Mennyire tart ez vissza a gyúrásba?
Igaz de ch nélkül nem épül be a fehérje.Tömegnövelés mellett 3-4g ch-t minimum vigyél be.Tömegelés mellett minimum 1,5g-2g (valakinek az 1g is elég) fehérje kell.Az étrend az pihenőnaokon is ugyan az legyen.De ha nem mész 1,5 g alá akkor jó.
Amikor éppen naturál vagyok én sem viszek be többet 1,5g-nál
Köszi sokat segítettél egyébként mi az a naturál?Olyankor miért kell kevesebbet? Egyébként anyagcsere milyen szerepet vesz fel akkor nem ürül ki fehérje? Naponta vagy 2naponta van "nagy dolgom"...
Hát megpróbálok akkor minden nap akkor napi 2 adaggal fogok port szedni!
Tömegnövelés mellett annyi CH kell.Fehérjéből a felesleg kiürül de inkább többet vigyél be és ürüljön ki a felesleg minthogy kevesebbet és izmot veszítsél.De mint írtam a 1,5g elég.
Naturál alatt azt értettem amikor csak tápkieget szedek de ezen a témán még nem kell rágódnod.Sőt jobb esetben később sem
Tömegnövelés mellett ugyan annyi tápanyag kell edzés meg pihenőnapon is.Elvégre akkor fejlődsz amikor pihensz.Edzésnapon meg azért kell hogy a glikogénraktárakat visszatöltsd.
Én inkább a rizsre,zabra,tömegnövelőre meg a dextrózra szavaznék mint ch forrás de a kenyér is jó.Dextrózt csak edzésnapon,közvetlenül edzés után a többi mehet bármikor.
Viszel magaddal a suliba ételhordóban rizst meg csirkét azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!