Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit kéne emelnem ezen az...

Mennyit kéne emelnem ezen az edzésen?

Figyelt kérdés
Naponta csinálok 4*25 felülést, 4*25 gugolást, 3*15 fekvőtámaszt (ebből azért csak ennyit, mert 3-4 hónappal ezelőtt, amikor ezt elkezdtem, még 10-et is alig tudtam megcsinálni), és 30 perc biciklizéss 2. legnehezebb fokon.

2013. máj. 16. 23:30
 1/5 strikeman ***** válasza:
Nő vagy férfi vagy? Mi a cél? Fogyás vagy izomtömeg növelés?
2013. máj. 17. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
3*15 fekvőtámasz és gondolod, hogy nő? :D sztem. fiatal srác lesz. :D
2013. máj. 17. 12:34
 3/5 Linkoln ***** válasza:

Kis alapozás, állóképesség növelés, gatyába rázódsára jó lesz.

Bár kicsit módosíts. Nem túl kemény edzés. Mmint hosszúnak hosszú, csak nem olyan megterhelő az izomszöveteknek, így is tarts 3naponta legalább 1 pihenőnapot. Meg egymást követő két nap ne csináld ugyan azt. 1-2 hónap elteltével nagy változtatást csinálj, amúgy se csináld 2 hétnél tovább tök ugyan azt.

Azokat az izomcsoportokat amiket edzenél rendesen dolgozd meg edzés alatt.

Guggolásnál kereshetnél valami keményebb dolgot combra, farizomra. (Én nem tudom hogy milyen lehet guggolni neked, sokaknak, amikor elkezdtem az tünt fel hogy különösebb erőfeszítések nélkül megy több ezer is, sosem guggoltam a végsőkig.. :D Nem mondom hogy neked is menne persze, csak keményebb kell. Comb segg nagy és erős. Ahhoz hogy legyen valami értelme komoly terhelés kell neki.

2013. máj. 17. 16:00
 4/5 Linkoln ***** válasza:

Most kapcsolok, 3-4 hónapja kezdted? Nos akkor fel vagy alapozva ehhez.

Javaslok egy rendes kemény edzéstervet:

Minden másnap edz, közte mindig pihenőnap.

2 féle edzés.

1. nap Rendesen edz hasra (Mehet 2-3 gyakorlat simán) Hasprés, lábemelés, meg keress még valami köztest.

3 sorozat elég eleinte, hasra mehet 30 ismétlés is akár, ha nagyon könnyű akkor fogj a kezedbe egy súlyt.

Vállra is edz úgy 2 gyakorlattal, meg akkor már mehet hát is. Törzsemelés féle. Kar kimarad? Te tudod, ha csak edzeni szeretnél és fogyni akkor, végül is megoldható, de kis edzés mehetne rá. 1gyakorlat legalább tricepszre.

2. nap pihenő

3. nap mehet vádli, comb is, farizom, bicepsz, mell.

Edzés után pótold a ch-t legalább. És próbáld magad regerenálni fehérjével is.

Kaja fontos. Fogyónál is összhangban kell lennie.

Kerékpárról, kicsit érzékeny vagyok a témában.. :D

2. legnehezebb fokozaton? Ez nem mond sokat, mellesleg hiába tekersz nagy áttételen az sem elég nagy megeröltetés a combnak, nem fog nőni tőle. Ahhoz kemény edzés kell. A térdnek nem tesz olyan jót az állandó nagy áttétel. Inkább találd meg az egyensúlyt ami kb pont elfárisztja a tüdőd, szived, és a combod is. Az olyan percenként 90-es pedálfordulat. Sokat számít a bringa is.

2013. máj. 17. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg az utolsót :D Am azt még elfelejtettem írni, hogy még 3*10 húzódzkodást szoktam csinálni, és 16/f vagyok, ezt is elfelejtettem leírni... :D
2013. máj. 18. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!