Aki megtud csinálni 6 egykezes normál fekvőtámaszt az fekvenyomásba ki tudja nyomni a saját súlyát kb 3szor?
Többet is ki tudsz nyomni. Én még nem tartok ez egykezes fekvőtámasznál, de 6-8x kinyomom a saját súlyom fekve.
Aki pedig azt állítja, hogy nincs köze egymáshoz a kettőnek, az segghülye az edzéshez. Mindkettőhöz mell és tricepsz kell, ezt egy kis gondolkodással is meg lehet állapítani.
én tudom az egykezes fekvőt,nem tudom hitelesen-e, de amikor 12 ezernél jártam meg tudtam emelni 2 mázsát,később még többet is.erőemelőnek 160 kg a rekordom fekvenyomásban meg 105.testsúlyom volt 85 kg most 69 kg.
végül is sokat lehet vele emelni.100 kg-t egy kézzel.de nem 6 ismétlést nyomtam hanem 2x2x40-et meg valamikor 1000-et is egy nap.
Szerintem van hozzá köze.
Fekvőnél a súlyod feleződik, amit ha egy kézzel nyomsz, akkor az az egy kézre 35kg nehezedik, ha mind két kezeddel megy egykezes fekvő, akkor jó eséllyel 70kg is könnyen kimegy fekve, viszont mikor a két kezed összedolgozik, elméletileg nagyobb súlyt tudsz kinyomni.
Én csak a jobb kezemmel tudok 1 db félkezes fekvőt tisztességesen és kb a saját testsúlyomat is csak egyszer tudom kinyomni nyögve nyelősen. Bár én kicsit túlsúlyos vagyok (87 kg) De szerintem meg van a kettő között az egyenes arányosság valamelyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!