Szeretnék újra szteroidot szedni. De milyet?
Már volt próbálva:Naposim,Superanabolon,Sustanon,Omnadren és a kihagyhatatlan Anapolon.Volt is hatásuk de sajna olyan melóm volt ami mellet 5-6 órákat tudtam csak aludni éjjeles műszak,meg az egész napos meg nem állás és ez totál kikészített,emiatt nem is fejlődtem kielégítően,de azért 2-szer olyan erős lettem mint voltam,de sajna az életmódom következtében nagyon sok zsírt is felszedtem.És az edzések sem voltak túl kielégitőek.Na de ezen most változtatok lesz pihenés edzés és a kaja is rendben lesz.Ez akkor vált világossá előttem mikor másfél hónap natúr edzéssel többet fejlődtem mint szterkóval de akkor munkanélküli voltam mostmeg nem.Kell valami plussz ami hajt és ne jöjjön nekem senki a porokkal mert az nem adja ezt meg.Kell az az érzés ami akkor van az emberben mikor be van szterkózva szükségem van arra a bizonyos töblet teljesitmény érzésére nekem az adja az ösztönzést.
Valami olyan kéne ami nem anyira káros gondoltam a superanabolonra(más nevén durabolin asszem)vagy még az EPO ami megfordult a fejemben mert olvastam róla,hogy valamelyest csökkenti a testzsírt és halványan növeli az izomtömeget nem az izom lenne a lényeg hanem az érő és nem akarok már sok zsirt felszedni mert már igy is sokallom 118Kg és 189 cm.
"Nem tervezem szarrá koxolni magam nyugi"
előtte azt írtad volt Anapolon is. Nehéz lesz az egyik legerősebb és legmérgezőbb szteroidot felül múlni. Csak gratulálni tudok ha ennyi anyag után szinte nulla az izomzatod és mindent újra kell építened.
Most fogok rendelni, megírom majd, milyen.
Az izolátum és az aminosavak iszonyat szarok, az biztos, a koncentrátum annyira nem lehet gáz....
Én biztos nem fogom kidobni, amúgy sem az íze miatt iszom.
Hidd e ha olyat kapsz mint az enyém volt akkor kéntelen leszel kidobni mert belekevertük a moslékba a malacok meg inkább éhségstrájkba kezdtek lehet nem is fehérje volt az nem lehet enyire rosssz.De ha ez a fajta jó lesz akkor rendelek én is tuti mert ez tényleg olcsó és ha tejsavó akkor jó is.De a szterkóról nem mondok le bár nem nyulok hozzá rögtön .
Aki meg az anapolonról meg a felszedett izomról dumált igen okosan üzenem neki próbálja ki napi tyz tizenkét óra kemény fizikai munka mellet nyáron a legnagyobb hőségben napi 6 óra alvással és utána okoskodjon miután ezt csinálta hónapokon keresztül nálam 10 nap volt a plafon utána nem birtam tovább mert anyira kimerültem az alváshiánytól szerettem volna nőni és erősödni de a pénz volt a legfontosabb ehhez szehet az ember porokat az ilyen életmód mellet natúran nem fejlődni de még csak edzeni sem birna senki de nőni akartam és erősödni ezért bevállaltam.DE minél kisebb a terhelés és több a pihenés értelemszerűen annál kevesebb segitség kell.
Előző!
Ne tedd magad nevetségessé.
Azért, mert te sosem merted bevállalni, mert nincs hozzá elég sütnivalód, azért még ne kívánj rosszat másnak.
Ha jól csinálja, nem lesz semmi baja, ha szarul csinálja, akkor csak magának köszönheti.
Nem szép dolog az irígység....
"Naposim,Superanabolon,Sustanon,Omnadren és a kihagyhatatlan Anapolon"
Hát te eddig a legszarabb cuccokat szedted (különösen a "kihagyhatatlan" Anapolon), gratulálok, gondolom szépen elpocakosodtál tőlük :)
Mivel már 118 kiló vagy, ezért sztem jó lenne valami minőségi cuccot nyomatni, mint pl. Primobolan, Masteron, Turanabol.
Vagy ha nagyon nagyon tökös gyerek vagy, akkor Trenbolon... de azt tényleg csak akkor mert nagyon durva! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!