Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék újra szteroidot...

Szeretnék újra szteroidot szedni. De milyet?

Figyelt kérdés

Már volt próbálva:Naposim,Superanabolon,Sustanon,Omnadren és a kihagyhatatlan Anapolon.Volt is hatásuk de sajna olyan melóm volt ami mellet 5-6 órákat tudtam csak aludni éjjeles műszak,meg az egész napos meg nem állás és ez totál kikészített,emiatt nem is fejlődtem kielégítően,de azért 2-szer olyan erős lettem mint voltam,de sajna az életmódom következtében nagyon sok zsírt is felszedtem.És az edzések sem voltak túl kielégitőek.Na de ezen most változtatok lesz pihenés edzés és a kaja is rendben lesz.Ez akkor vált világossá előttem mikor másfél hónap natúr edzéssel többet fejlődtem mint szterkóval de akkor munkanélküli voltam mostmeg nem.Kell valami plussz ami hajt és ne jöjjön nekem senki a porokkal mert az nem adja ezt meg.Kell az az érzés ami akkor van az emberben mikor be van szterkózva szükségem van arra a bizonyos töblet teljesitmény érzésére nekem az adja az ösztönzést.

Valami olyan kéne ami nem anyira káros gondoltam a superanabolonra(más nevén durabolin asszem)vagy még az EPO ami megfordult a fejemben mert olvastam róla,hogy valamelyest csökkenti a testzsírt és halványan növeli az izomtömeget nem az izom lenne a lényeg hanem az érő és nem akarok már sok zsirt felszedni mert már igy is sokallom 118Kg és 189 cm.

2009. szept. 30. 21:17
1 2
 1/17 anonim válasza:
65%
Szia!Elöször is min 7-8 óra pihenésednek kéne lenni.Naponta 6-szor kaja kis adagokat,több fehérje kevés sz.hidrát,és szedj vitamint SPA Pakkot(universal nutrition termék),ebbe minden van...heti 3-4szer menj edzeni,de inkább cardiózz többet!igyál L-karnitint,ez nem emeli a vérnyomást.Mindenképp le kell elöbb picit fogynod!!!így kb.3hó után leadsz egy 10-est,így emberibb formád lesz a kokszoláshoz,ezután szúrhatod magad,mint atom,és arányosan nőni fogsz..mint a tölgy Schwarzi.Hidd el nekem ez végre bevált,14 év kellett hogy rájöjjek.Most 190 magas,118 kg szálka vok..és ha kell jó cumó írj!
2009. szept. 30. 22:03
 2/17 anonim válasza:
65%
Ui:minden edzésnél hasazz,bármikor mész edzeni!
2009. szept. 30. 22:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Nemértem miért kell mindig hasazni.

Na mindegy....

Nem ajánlom, hogy szálkásítással kezdj.

Kell 1 hónap legalább, amig jó formába kerülsz.

Ehhez nem kell kox, amúgysem hatna megfelelően.

A szteroid-receptorok számát meg kell növelned, hogy hatni tudjon a cucc. Ehhez keményen kell edzeni, és pozitív kalóriamérleg (és nitrogénmérleg) szükséges.

Tehát NEM kevés szénhidrát, hanem viszonylag sok, de jó minőségű összetett Ch fog kelleni.

Ekkor -az elején- mehetnek olyan szerek, mint az Anapolon, de csak 1 szem naponta. Annál több nem hasznosul, főleg az elején.

Ez szerintem max. 1 hónap, mert nagyon mérgező az a szar.

Utána viszonylag biztonságos (nekem nagyon be is jött) a Boldenon, olyan 3-400 mg/hét adagban. Ez jobb minőségű izmot hoz és el tudsz kezdeni szálkásítani mellette.

Egy kis Proviron (25mg/nap) és némi Clenbuterol (~10 mcg/nap) még rásegít és erőben is sokat hoz.

És ,- véleményem szerint már csak tavasszal lesz értelme- végül egy kis Winstrol, esetleg mellé Trenbolon (legjobb az acetát forma), ha anyagilag bírod finanszírozni.

Aztán szokásos levezetés HCG, Clostylbegyt, Nolvadex, Clenbuterol....

Ezek nem olcsó dolgok, nem szabad, hogy az étkezés vagy a táplálékkiegészítők HELYETT vedd meg az anyagot. Csak ha a kaja rendben van és marad még rá pénz.

A pihenés nagyon fontos, de gondolom tudod Te is, azért írtad, hogy nem pihentél eleget.

Ne felejtsd el, hogy ezek káros szerek, ezért mindíg arra kell törekedni, hogy a legkisebb mennyiségből hozzuk ki a legtöbbet. Erre ajánlottam pl. a Proviron párhuzamos szedését, mert a vérben az SHGB -hez kötődve (a tesztoszteront is ez a fehérje szállítja avérben) lefoglalja azt a tesztoszteron elől, így több teszto marad szabad formában a vérkeringésben.

Tehát jobb ha csak 500 mg tesztót nyomsz hetente Provironnal, mintha 2000 mg. -al bombázod magad szarrá.

(a szabad tesztoszteron szint ugyanakkora lesz)

Úgyhogy csak ésszel....

2009. szept. 30. 23:08
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem tervezem szarrá koxolni magam nyugi Kb egy hónapot tervezek most az ujrakezdésnél natúran edzeni nem akarok egyből cuchoz nyúlni mert elcseszem az inaimat és az izületeimet a csuklóm igy is tropa no nem az edzéstől hanem munkában szerzett sérüléstől de megtanultam a lecskét 20-as betonacéllal nem kalapálunk! Emiatt is hagytam fel az edzéssel most másfél évvel később már tudok bicepszezni kétkezes rúdon 50 kilóval anélkül hogy kiakarna szakadni a csuklóm tőből emiatt is nem akarok túlzásokba esni mert ha benyomok valami olyan cuccot mint az anapolon az kegyetlenül megdobja az erőmet és szegény csuklóm nem tudom,hogy viselné ráadás a gerincemnek is kell több mint egy hónap mire megszokja a 100 kiló fölötti súlyokat.A fogyásról anyit ledobtam 4 nap alatt 8 kiló ebből egy eddig egy hónap alatt vissszajött 4 kiló,hogy csináltam? kiváncsi vagy rá?Elárulom nem kell más hozzá mint egy brutális hasmenés!A tapasztalatom az a kox után,hogy az erő visszajön amit a kox alatt megszereztem és az izom nagy része is megmarad ezért inkább híznék még egy kicsit télen nem olyan megterhelő a nagy tömeg és tavaszzal belekezdenék egy szálkásitásba csak előbb szeretnék valami alapot ami legalább mutat most hiába fogynék nem sok minden látszódna mert vastagcsontú vagyok eléggé nagy melkassal és ezen az alkaton szerintem elvesznek az izmok mig egy vékonycsontozatú embernél jobban kiemelkednek.Ezengfelül a felsőtestem elég alulfejlett míg a lábaimat sok testépitő és erőemelő megirigyelte pedig egy évben talán háromszor edzettem lábat példázza ezt az is hogy mikor még csak 50 kilóval nyomtam fekve akkor már 120 kilóval képes voltam 3 gugolást elvégezni és ez csak azért lett 3 mert a derkam nem birta tovább.A célom tehát a felsőtestemet felhozni ami már félig sikerült is de még egy 7-8 kiló izmot elviselnék felül ami sikerülhet is .

Pénzem nics sok ezért drága cuccok és sok szóba sem jöhet mert ami van az nagyrészt kell a kajára.Kiegészitőket is emiatt nem veszek mert olcsóbb húsból bevinni a cuccot mint porokból és amitől eddig legjobban fejlődtem az bizony a hús volt nem a tojás nem a túró hanem a komplett tehén az a tuti.

2009. okt. 1. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
9%
Gratulálok! Csak szteroidozz! Tedd tönkre az egészséged!
2009. okt. 1. 20:19
 6/17 anonim ***** válasza:

itt van olcsó tejsavó proti:

[link]

10 kilós zsák 20 ezer. 80%-os, ízesítetlen.

2009. okt. 1. 22:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Előbbiekben leirtam de nem voltmelég konkrét okostojások szentszöveggel hagyjanak békénn.És azt is irtam ,hogy nemérdekelnek a porok.
2009. okt. 2. 07:04
 8/17 A kérdező kommentje:
10 kilkó 20 ezer ennél a malacok is külömbet kapnak a halliszt lehet ilyen árban.
2009. okt. 2. 07:05
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha megnézted volna, 80 %- os tiszta tejsavó koncentrátum.

Ezt veszi a Szájtek, meg a Bájotekk is, megízesítik, aztán 3x -os áron eladják a pubiknak.

Tanusítványt adnak róla, hogy bevizsgált termék.

Persze nem kötelező, csak ajánlottam, mert azt írtad, hogy porból drágább megoldani a proteinbevitelt.

Ráadásul, mint az köztudott az edzés utáni protein+szölöcukor turmixot nem lehet szilárd kajával helyettesíteni, az kötelező jellegű annak aki eredményt akar elérni.

2009. okt. 2. 10:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Ja, 20:19 nem én voltam

:-)

Most látom, hogy 70 % ő is.

Én a 3. válaszoló lennék....

2009. okt. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!