Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés utáni turmixba mennyi...

Edzés utáni turmixba mennyi fehérjét, és mennyi carbox-et tegyek?

Figyelt kérdés

81 kiló vagyok

[link]

ilyen proteinem van

2013. máj. 10. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
A te esetedben közvetlenül edzés után 40 gramm protein + 40 gramm gyors ch.
2013. máj. 10. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Több kell proteinből, mert ugye nem 100% a fehérjetartalma.

Egy 80kg-os embernek kell edzés után 40g fehérje, de ez 50g 80%-os proteinben van meg. És menjen hozzá 50g cabo x.

2013. máj. 11. 05:56
 3/8 tap bela ***** válasza:
Igen így igaz, ha a kérdzőnek van egy semmit érő kb. 60%-os whey proteinje, amit ha jobban megnéz kiderül, hogy csak 30%-os.... Vagy ha a srácnak van egy másik szörnyű fehérjéje, ami mondjuk szintén kb 60%-os a többi meg maga a szerencsi cukorgyár, akkor totál mások az arányok.
2013. máj. 11. 06:12
 4/8 tap bela ***** válasza:

Ja és akkor arról még szó sem esett, hogy a szénhidrátod milyen hidrolizáltsági fokú.

Mert ugye nem mindegy hogy 40g dextrozt eszek, vagy 100g DE20-as maltot, vagy 100g DE2-es maltot.

Senki nem figyeli, hogy a szénhidrát minősége vajon milyen!!!

2013. máj. 11. 06:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez jó volt bela, szerencsi cukorgyár.:)
2013. máj. 11. 06:23
 6/8 tap bela ***** válasza:
Az előző válaszomból még kimaradt, hogy elgondolkodtál már azon kedves kérdező, hogy a túlzottan magas szénhidrát bevitel helyett olyan nagy hatékonyságú növényi kivonatokat is bevess, ami szintén befolyásolja az inzulinérzékenységedet? És meg lehet, hogy hosszabb távon talán egészségesebb?!?!
2013. máj. 11. 06:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem, de a fehérjém nem 60, vagy 30, hanem 74% - os, nem tudom, hogy ezekkel rám céloztál-e, nem volt egyértelmű. Amúgy azt is leírtam, hogy carbox-el keverném be, több helyen is ezt ajánlják, le van írva, hogy milyen gyors ch-ból mennyi van benne. Amúgy az általad említett növényi kivonatokról még csak nem is hallottam :)
2013. máj. 11. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogy ha 80%, akkor is hogy kell számolni vele. Akkor mi a kérdés még? :)
2013. máj. 11. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!