Szabad szedni fehérjét?
Figyelt kérdés
Üdv.
Nagyjából 3 hónapja csinálom a fegyencedzést, és nekem inkább ez a fajta street workout tetszik, mint a tömegnövelős kondi. De ettől még szeretném ha látszódna is hogy dolgozok. :D Tudom, ha nagyon sokáig csinálom keményen akkor biztos látszódni fog..
Nem vagyok otthon a porok terén, de akikkel együtt edzek azt mondják hogy ne szedjek fehérjét sem, ne legyek kokszos. De olvastam az egyik street workout-os facebook oldalon, hogy a "whey protein" az jó. Fogalmam sincs ez mi.
Esetleg ilyet szabad lenne szedni? Ettől jobban nőne az izom, vagy csak biztos lehetek benne, hogy elegendő fehérjét juttatok be a szervezetembe az izmok felépítésére?
Bocsi ha marhaságokat beszélek, de tényleg fogalmam sincs az egészről.
2013. máj. 7. 12:11
1/2 anonim válasza:
Sokat kell még tanulnod. A lényeg, hogy meglegyen a napi fehérjebeviteled, ha izmot akarsz növelni: 2g x testtömegkg. Ennek egy részét beviheted protein tápkieggel is, ha szilárd kajából nem megy. És amúgy is érdemes edzés után tejsavóproteint használni, mivel az gyorsabban szívódik fel, mint a szilárd kaja, tehát hamarabb visszatölti a tápanyagot az izmokba. És ez nem kox, csak sima élelmiszer. Ez is csak kaja ,nem csalás, nem koxolás! Használd nyugodtan.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2013. máj. 7. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!