Hogyan, és meddig szedjem a kreatint?
1) Most rendeltem egy kilót, de hogy tudom kiszámolni, hogy feltöltéskor, illetve szinten tartáskor mennyit egyek? Illetve a feltöltés, valamint a szinten tartás meddig menjen? Utána szünet mennyi legyen?
2) Ha betartom a pár hónapos kúrát, utána a pár hónapos pihenőt, akkor ilyen kúrasorozatokat csinálhatok a végtelenségig, vagy ki kell hagyni mondjuk 5-6 kúrasorozat után 1-1 évet?
(82 kiló vagyok, 17 éves)
te honnét a f aszból keveredtél ide hogy nekem akarod megmagyarázni?
látszik hogy segghülye vagy,a %od is azt mutatja de az enyémet nem kell lehúzni azért mert te fogyatékos vagy aztán nem értesz a testépítéshez.
a fehérje aminosavból van?
hú gecc mekkora felfedezés.
ha meg akarsz maradni 47%osnak akkor inkább ne pontozgass le hanem érveljél a f aszságod mellett.
ezt én is benéztem így utólag,azt hittem már nekem írtad,de látom lent írod hogy nem.
akkor elnézést.
egyik hátrány a névtelen válaszolásnak ez.
Te miket ugatsz itt be dirtboy-nak kis kocsog 47%-os??
Hát szólj már magadra! Edzés után pont jó a tejsavóprotein, mert hamarabb szívódik fel, ilyenkor jobb a szilárd kajánál, sőt ugyanilyen okból reggel is. Szóval húzzál el olvasni és ne dumálj bele olyan dolgokba, amihez nem értesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!