Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Barátnőm elutazott 2 hétre és...

Barátnőm elutazott 2 hétre és mivel állandóan azzal zrikál, hogy sovány vagyok, szeretném magam kigyúrni kicsit, mire visszaér. Pénz nem számít! Milyen legális lehetőségek a leghatékonyabbak?

Figyelt kérdés

#kigyúrtkopasz
2013. máj. 9. 11:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

21:13

Mert szimplán hülye vagy. kiírod a barom és értelmetlen kérdésed, majd nem bírod a kritikát. kicsit el lettél kényeztetve, gondolom apuci meg anyuci pénzén szeretnéd magad kigyúrni.

nekem nincs k*va barátnőm, én nem utánozlak téged.

"kvák a pénzre járnak"

Ezek szerint a te barátnőd egy k*va, mivel van pénzed de nincs izmod. Ha pénzed miatt van veled, akkor miért akarod kigyúrni magad??

Te olyan sötét vagy hogy nem látod az ellentmondást amit te magad generáltál.

2013. máj. 11. 10:44
 22/33 A kérdező kommentje:
rendben, meggyőztetek, lesz.rom a gyurmát.azt azért hozzáteszem, hogy olyan sovány vagyok, hogy régen 5 nap után megkérdezték, hogy gyúrok e. 14 nap alatt simán lehet látható eredményt elérni, a leghatékonyabb módszert kérdeztem, erre elkezdtetek savazni
2013. máj. 11. 11:56
 23/33 anonim ***** válasza:

Igen, ha nincs sok zsír rajtad akkor tónusosak lesznek az izmaid.

Az ilyennel már az összes válaszolót kikészítették a 14 éves tiniribi kérdezők, akik pár hét alatt akarnak formásodni rubint réka videókkal és zumbával.

Légy egy kicsit elnéző, végső soron a válaszokból tanulhatsz is, egy csomóan jószándékkal válaszolnak.

2013. máj. 11. 12:27
 24/33 anonim ***** válasza:
De viszont hogyha hosszútávon kiszeretnéd magad gyúrni, én szívesen írok neked edzésterveket, meg hogy miket vegyél meg étrend..stb. Persze nem ingyen, hamár ilyen pénzes vagy :))) *_* $$$$$$$$
2013. máj. 11. 21:12
 25/33 Deepbassnine ***** válasza:
és ilyenek akarnak gyurni
2013. máj. 11. 23:48
 26/33 Deepbassnine ***** válasza:
de ha 5 nap alatt sikerult olyan eredményeket elérned akkor neked nincs szukséged tanácsokra
2013. máj. 11. 23:51
 27/33 A kérdező kommentje:

nincs, Öntől nincs, Uram.nem értem, mi az ellentmondás a között, hogy egyszer x hatásfokú módszerrel elértem valamilyen eredményt, és aközött, hogy keres(t)em a legjobb módszert

"a pénz nem számít";azért mertem ilyet írni, mert 100nál többet 2 hét alatt nem hiszem h el tudnék gyúrmázni legális cuccokkal.vagy tévedek?

2013. máj. 12. 09:59
 28/33 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi kiegészítőt használsz. Meg hogy mennyire egészségesen (pl. májvédő kell a szteroid mellé, meg hasonlók, de a szteroid csak versenyzőknek való inkább) meg van a kreatin, de az csak fél év edzésmúlttal használ igazán, a tömegnövelő étrend már alapból van egy napi 1500-ba, ehhez jön még sok vitamin, meg ásványi anyag, stb. Meghát a fehérje meg a dextróz, bár az olcsó. De 2 hét alatt tényleg nehéz elgyúrni 100k-t, szinte lehetetlen. De am csak vicceltem hogy pénzért segítenék, segítek ingyen bármiben, de tényleg időigényes a dolog...
2013. máj. 12. 10:03
 29/33 Deepbassnine ***** válasza:

BodyBuilder.hu-ról másoltam

Reális lehetőségek

Sokan kérdezik meg, hogy mennyi izmot lehet növelni egy hét, egy hónap, vagy egy év alatt. 3,12452kg-ot. Nem lehet megmondani. Csak ebből a rövid összefoglaló írásból is látszik, hogy nincs egyszerű és mindenkire egyértelműen számszerűsíthető válasz erre a kérdésre. A genetika (első helyen), az edzés (technika, mennyiség, módszer, kezdő-haladó státus, stb.), a táplálkozás, a kiegészítés, az időzítések, a pszichés faktorok, a pihenés (elsősorban az alvás, de más jellegű pihenés is), az esetleges betegségek (akár csak egy influenza is, de krónikus betegségekről is beszélhetünk, pl. egy cukorbetegség, egy colitis, stb.) mind meghatározHATják, hogy mekkora fejlődésre képes valaki.

Reálisan, egy abszolúte kezdő testépítő ha az étrendjét rendbe teszi és elkezd intenzíven edzeni, néhány hónapon át a heti 0,5-1kg-os fejlődést is felmutathatja szuper genetika esetében (de ez a kezdetek után majd lelassul). Egy átlagosabb testalkatnál a havi 0,5-1kg-os fejlődés az első évben elégedettségre adhat okot. Egy kevésbé szerencsés genetika esetében az is elképzelhető, hogy évente 1-2 kg fejlődés is csak nagyon komoly munkával érhető el.

Figyelembe kell venni, hogy a tömegnövelő ciklusok alatti testsúly növekedés részben zsír és extra víz is lehet, a szálkásítási ciklusok alatt ezek leadásával nettó izomzatban lényegesen kisebb fejlődést tapasztalhatunk.

2013. máj. 12. 20:18
 30/33 Deepbassnine ***** válasza:
legális lehetöségek közul ott synthol - olajat szursz az izmaidba és nagyobbnak fognak latszani már ha anyira sietsz
2013. máj. 12. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!