Van olyan legális, hétköznapi dolog amitől nem leszek annyira fáradékony a futásnál?
Az ilyeneket hagyd meg a gyengéknek:)
energia ital, cigi, alkohol, drog! Mind a gyengékre vadászik!
egyszer efedrin tablettával mentem edzeni de gyúrni hát hallod húszasával húzódzkodtam és ez a bemelegítés volt csak!!!
akik ott voltak nem akarták elhinni, de utána én sem amit láttam!!!
egy kisújjnyi vastagságú ér állt ki a homlokomon, úgy lüktetett a testem a vérnyomástól.Soha többet!!!!
fél órával edzés előtt vettem be mire aterembe értem csak a remegést éreztem az egész testemben és azt h vmi qrva nagy energia szét akar feszíteni és ki kell adni magamból, soha olyan edzésem még nem volt mint akkor
Jó lenne tudni, hetente milyen gyakorisággal és mennyi a táv?
Én minden nap futok 5-10 km-t. Voltak olyan periódusaim, amikor szédültem edzés közben, kedvetlenül mentem ki és nálam is jelentkeztek olyan fáradékonysági tünetek, amit igazából semmire nem tudtam visszavezetni. Az étkezésemen nem változtattam, folyadékot ittam, betegség sem bujkált bennem. 10 éve futok pontosan a fent leírtak szerint, már nagyon bántott. Ekkor mentem el a sportorvoshoz, aki az elmondottak alapján a sóhiányra gyanakodott. Vérvétel,stb. A Na szint is megfelelő volt, de ajánlotta, egy kicsit sózzak meg mindent jobban. Itt grammokról beszélünk. Alapvetően sótlanul eszem, mert méreg, alattomos, ezt zengi mindenki, ezért csökkentettem drasztikusan a sóbevitelt. Megfogadtam az orvos tanácsát és lassacskán elmúltak a zavaró tünetek. Ajánlotta még a gránátalmát. Minden reggel egyet "kiszemezgetek", rendkívül hatásos. 'Hogy a só vagy a g.alma használt-e nem tudom, de energikusabb lettem. Természetesen vannak napok, amikor -itt nem írnám le, hogy miket mondok öltözködés közben, amikor futni megyek-azt érzem, lehet így 51 évesen jobb lenne visszavenni a tempóból, de szerintem ez egyfajta függőség.
Próbáld ki ezt az én általam bevált módszert, lehet Nálad is hatásos lesz.
Jó futást, de csak fáradság nélkül!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!