Barátnőm elutazott 2 hétre és mivel állandóan azzal zrikál, hogy sovány vagyok, szeretném magam kigyúrni kicsit, mire visszaér. Pénz nem számít! Milyen legális lehetőségek a leghatékonyabbak?
Figyelt kérdés
#kigyúrtkopasz
2013. máj. 9. 11:34
11/33 anonim válasza:
De a másik felében ott van az időutazás-elmélet :D
12/33 anonim válasza:
de ezzel a kérdéssel sem kóser minden
nem gyanús, hogy az emberek nem 2 hét alatt lesznek izmosak?
13/33 Zakathol válasza:
Hallod kérdező. Egy teljesen elb@szott kérdésre, ha csak a válaszok fele sz@r, akkor az már jó arány, hidd el. :D
15/33 anonim válasza:
Ha pénz nm számít, akkor irány egy plasztikai sebész és varrass magadra pár kg izomnak látszó szilikont.
Nem a válaszok vannak elb@szva hanem te magad.
16/33 A kérdező kommentje:
nem, nem én vagyok elbaszva, hanem a bnőd megbva, látom fáj néhány embernek, hogy a kvák a pénzre járnak, nem az izomra
2013. máj. 10. 20:37
17/33 anonim válasza:
egy krva a barátnőd? ha neked ez jön be
18/33 A kérdező kommentje:
nem értem minek állok szóba veletek
2013. máj. 10. 21:13
19/33 anonim válasza:
Már csak arra lennék kíváncsi milyen munka lehet, ami ennyi ésszel hozza a pénzt:D,
bár lehet, hogy itt megint rossz végénél fogom meg a kérdést, és nem munkával
20/33 anonim válasza:
Ja, pénzkeresési tippek jöhetnének.
Kérdező, nem 2 hét, hanem 2 év a testformálás.
A veszekedés gyerekes rész tök jó lenne, de akkor már viccesen írjatok, és azt jó olvasni. Ez a krvázás így.. pff snassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!