Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy álljak neki?

Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

Szóval,lehet hogy rossz kategóriába írtam a kérdésem,nem tudom.

Arról lenne szó,hogy több éve szeretnék rendészeti suliba jelentkezni.Sok tényező volt hogy halogattam,de ez most nem lényeg.Ezekbe mindbe van fizika felvételi.

Nem tudom rávenni magam h megcsináljam.

Már sokszor neki álltam de folyton csak hisztizek,minden mást okolok hogy nem sikerül.

Nagyon lusta is vagyok :(

pedig a legnagyobb álmom az,hogy rendőr legyek.

Nem vagyok egy nagyon sportos alkat,de ezen is szeretnék változtatni.

Most van majdnem egy évem.Meg akarom csinálni.Magam miatt.Tudom h nem vagyok ilyen szerencsétlen!

Kérlek segítsetek hogy álljak neki.

185cm vagyok 69kg.

21L

2013. máj. 8. 22:14
1 2
 1/12 poiu ***** válasza:
100%
Jó magas vagy, ez rendben van. Fegyencedzés egy leendő rendésznek?
2013. máj. 8. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Huhú, 185 centis rendőrcsaj :D Na már csak ezért is meg kell csinálnod!

Mivel nem ismerünk, nem tudunk személyre szabott tanácsot adni, max annyit, hogy nézegess motivációs videókat, célodról képeket, videókat, amit majd szeretnél csinálni, és esetleg gondolj azokra, akik bíznak benned. Értük is tedd meg.

2013. máj. 8. 22:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Ez a fegyencedzés téma jól hangzik :)

az a baj hogy elkezdek edzeni valami miatt elmegy a kedvem és akkor azt hiszem hogy nem is szeretném :/

hát ekkora vagyok :D

2013. máj. 8. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami edzőtárs esetleg? Egyáltalán mit szeretnél csinálni sportot konkrétan?
2013. máj. 8. 22:51
 5/12 A kérdező kommentje:
A fizikai felvételit teljesíteni :D
2013. máj. 8. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos női pontosság xD

Mit tartalmaz az? Nem vagyok én rendőr, kéremszépen. Amúgy maszek is érdemes elkezdeni valami sportot, nem csak a felvételire rágyűrni kúraszerűen. A sport fun!

2013. máj. 8. 22:55
 7/12 poiu ***** válasza:
100%
Küldtem privit. Nem tom, mi a felvételi, de a fegyencedzés tuti segít (fekvő, húzódszkodás stb.). Sok sikert. Ha tüntetek a szaros kormány ellen, kérlek finoman verj pofán.
2013. máj. 9. 08:00
 8/12 A kérdező kommentje:

A felvételihez kell : fekvőtámasz,felülés,helyből távolugrás,ingafutás,futás(2000m),függeszkedés .

Köszi az üzit!

És köszi h segíteni próbáltok.

És jövőre megcsinálom!tuti! :)

2013. máj. 9. 10:17
 9/12 poiu ***** válasza:
Ehhez a fegyencedzés + kardió éppen jó. A fegyencedzésben az is jó, hogy fokozatok vannak, tehát mindig lesz egy elérendő célod, könnyebb benne maradni.
2013. máj. 10. 11:24
 10/12 A kérdező kommentje:

Most olvasom a könyvet.

Az volna a kérdésem h nőnek ez nem nagyon durva? :D

mmint én nem szeretnék nagyon izmos lenni és csak teljesíteni szeretném a 'követelményeket'

2013. máj. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!