Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő étrend?

Tömegnövelő étrend?

Figyelt kérdés
Tudna nekem ajánlani valaki olyan tömegnövelő étrendet, amelyből hiányzik mindennemű táplálékkiegészítő szer? Néztem néhány helyen, de leginkább olyanokra leltem, amik "porosak". 184 cm, 70 kg vagyok, rendszeresen futok, valamint saját testsúllyal dolgozom.
2013. máj. 8. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a gond a kiegészítőkkel?
2013. máj. 8. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Az egyetlen gondom, hogy drágák.
2013. máj. 8. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Már a hús sem annyira olcsó, de ha veszel natúr fehérjét, jól jössz ki (Myprotein, wheyprotein.hu)

Számolás: [link]

Amúgy csak annyi a dolgod, hogy ahol kieget ír, azt a mennyiségű fehérjét megnézed mennyi húsban van meg, és hozzácsapod valamelyik étkezéshez előtte vagy utána, esetleg kettébontod, ami így keletkezett, vagy ahogy jobb neked. Nem pozitronannihillációs spektroszkópia, találd fel magad :D

2013. máj. 8. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

Keresel itt egy étrendet és a fehérje tápkieg részét helyettesíted plusz hússal vagy tojással. ennyi. Probléma megoldva, De nem jössz ki olcsóbban, mintha vennél egy tejsavóproteint.

2013. máj. 8. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Viszonylag normális áron milyen tejsavóprotein van, ami nem gagyi? Vagy az nem számít, hogy milyen márka?
2013. máj. 8. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!