Tömegnövelő étrend lánynak?
Csúnyán lefogytam az utóbbi időben, bár sosem voltam valami nagydarab, sőt. Próbálok hízni, de egyszerűen nem megy, ha rendesen eszem, akkor is kb. csak fogyok. Ráadásul nem nagyon van lehetőségem, hogy mindennap normálisan egyek és koncentráljak rá, hogy mit, mikor, mennyit.
Mit tudnék csinálni? Már valami tömegnövelő porra is gondoltam, bár nem tudom az mennyit segítene a problémámon...
Pedig így kellene:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Lányoknak 3-4 g x ttkg ch!
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Ha edzel, akkor edzés után mehetne tömegnövelő, de egyébként napközbeni fogyasztásra nem ajánlom, hiszen nem érdemes gyors ch-val csesztetni az inzulinszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!