Miért tudják relatív olcsón adni a dolgokat a bodybuildingboltosok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 16:26
1/6 A kérdező kommentje:
Amit perszenem bánok.
2013. márc. 13. 16:27
2/6 anonim válasza:
Mert nagyon-nagyon jó helyről szerzik be ! :)
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés, én kissé gyanúsnak tartom az egész boltot...
4/6 oldfirehand95 válasza:
Elméletileg ha jó helyről szerzi be és nem akkora a haszonkulcs, akkor tudja ilyen olcsón adni. Én már egyszer rendeltem tőlük (Activlab-MuscleUp) és nem tűnt hamisítványnak vagy kibontottnak.
5/6 anonim válasza:
Biztos nem hamisítvány, minden gyártó termékét nem lehet olyan könnyen hasisítani. Egy példa: Scitec Fitness Pont, 30% haszon van a termékeken, ez be van szabályozva, viszont ha én más termékek mellett árulok Scitecet is, és nem egyezem meg a gyártóval külön adhatom 10% haszonnal is.
6/6 A kérdező kommentje:
Vettem egyszer tőlük whey c6-ot, de a 2250 grammos kiszerelés könnyűnek tűnt nekem. Pedig volt rajta, ez a fólia, nem volt sérült a kupakján.
De lehet csak én becsültem túl a súlyát, és tényleg annyi volt, amennyi, csak nekem tűnt könnyűnek a 2 kiló :D
2013. márc. 13. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!