Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért jó kigyúrtnak lenni?

Miért jó kigyúrtnak lenni?

Figyelt kérdés
most komolyan! Miért jó az?
2009. szept. 28. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
kigyúrtnak lenni nem jó, "gyúrni" csak divatgyúrósok gyúrnak, a kopaszok akik audival közlekednek kilós fuxokkal és tömik a koxot. A komoly emberek edzenek, és Testépíteni nagyon jó. Egyrészt mert ez a legkomolyabb sport, másrészt mert ez a leglátványosabb, és ahhoz hogy komolyabban űzze az ember nem elég a sok edzés, mint a többi sportnál, hanem oda kell figyelni a táplálkozásra + a regenerálódásra is. És nem csak megenni kell tudni a megfelelő mennyiségű és minőségű kaját, hanem meg is kell magadnak csinálni. Tovább megyek, meg is kell teremteni az anyagiakat arra hogy meg tud venni ezeket. Éppen ezért, a testépítés sok sportal ellentétben egy ÉLETFORMÁT kíván.
2009. szept. 28. 18:23
 2/12 anonim válasza:
65%

uhh, nem tudom de nekem az agyamra mennek a kigyúrt pasik, persze egy bizonyos szintig jó, hogy nem csontvázat, hanem egy kis izmot tapogatsz

de mikor látom hogy 18on felül szinte már minden 'valamire való' pasi 'melleket' gyúr magának... pfúj

ha nagyon gebe a srác és sehogy se tud magára szedni egy kis húst, oké menjen el gyúrni de csak hogy pont kellemes legyen a szemnek és a kéznek is,

de a kétajtós, izompacsirták, chh LEVELÜK!

20/L

2009. szept. 28. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó érzés edzeni, levezeti a feszültséget, társaságot szerzel magadnak.

Eközben pedig jobb (meg talán szebb is) lesz a tested, erősebb az immunrendszered, és jól érzed magad, mikor ránézel a karodra és látod az eredményt.

2009. szept. 28. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

ha valaki pl kőműves mellett dolgozik, sportoló, favágó, hentes, akármi, akkor oké, de egy irodistának, vagy programozónak minek 5-10 centi izom pluszba a karjára, ha egyszer nem használja, nincs rá szüksége? hülyeség.

amúgy aki gyúr, az 90%-ban a túl rövid farkát kompenzálja vele. persze a nőket igazából se az izom, se a farokméret nem érdekli. :)

2009. szept. 28. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó kikérem magamnak.

Én egy ideje már űzöm ezt a sportot, de nem viszem túlzásba, csak pont az ízlésesség határán vagyok.

Ha valaki szellemi munkát végez, annak nyeszlett, sovány, életre képtelen kinézetűnek kell lennie?

A farkam méretével pedig én itt kijelentem, hogy semmi gond :))

2009. szept. 28. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad azt mondani, hogy a testépítés a legjobb sport! De mindenképpen jó választás, ha sportolni akarsz. Sportolni muszáj! Mindegy mit, csak fárasztó legyen, főleg ülőmunkát végzőknek!

A testépítésben az a jó, hogy ez azon kevés sportok egyike, ami láthatóan javít az ember felépítésén. Az embernek nem a sörhas a természetes formája ugyanis. A másik nagyon fontos dolog, hogy ránevel az egészséges táplálkozásra, az első válaszoló érveinek köszönhetően rendszerességre és türelemre nevel.

Valamint az a jó benne, hogy bármikor lehet csinálni. Én pl nem tudnék egyesületben sportolni, mert nem tudok fix időpontban tartott edzésekhez idomulni, mert elég gyakran közbejön valami, pl túlóra, vagy bármi egyéb. A terembe meg bármelyik nap mehetek, akár este is.

Egyetlen hátránya van: drága sport sajnos.

2009. szept. 28. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legjobb, hanem a legalapvetőbb sport.

Minden sport alapja a testépítés, mivel minden sport az izom működésen alapul. Hozzám járnak le a terembe focisták, boxolók, teniszezők, kosarasok úgymond "gyúrni".

Az esztétikai szempontokon túl a testépítés az élet minden területére kihat. És most ne jöjjön senki azzal, hogy nem tetszik neki a kigyúrt test, mert nem extrém módon kigyúrt versenyzőkről beszélek, hanem a testépítésről, mint tömegsportról.

Egy testépítő egészségesen táplálkozik, nem bagózik, nem alkoholizál. Fegyelmezett, sokat tanul és intelligensen áll a dolgokhoz. (én 34 vagyok, 20 éve edzek és jelenleg is iskolába járok, tanulok munka mellett)

A mindennapi életben határozottabban viselkedik, nem ijed meg a kihívásoktól, nehéz helyzetektől.

Ezért általánosságban többre viszi az életben, mint az átlagemberek. A párkapcsolat, üzleti élet egyébb területeire is kihat ez az "életmód"

Ugyanis valamiféle önbizalmat ad, ha a tükörbe nézel és nem hányod el magad attól amit látsz.

tegnap 18:24:

20 évesen ugye még könnyen kritizálgatsz másokat.

Bár vannak akik 20 évesen is rettentő szarul néznek ki és mindenféle komplexusokkal küszködnek, de mindenkit megnyugtatok: lesz ez még rosszabb is.

Pár év múlva talán már téged fognak pfujjogni a kinézeted miatt. Hidd el, sok ilyet láttam már, aki azt hitte ő tökéletes, semmit nem kell tennie az alakjáért, egészségéért. De a bulizás, félrezabálás, cigarettázás, mc'donaldozás persze helyénvaló dolgok, -a gyúrással szemben. Ezeknek pedig (meg a nemsportolásnak) biztosan meglátszanak a következményei. Elég csak a volt barátnőimet, ismerőseimet megnézni az iwiw-en....

Hát tudod, az idő engem igazol, és a "gyúrósokat".

2009. szept. 29. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Mellesleg nem is olyan drága. Tudniillik egy csomó mindent biztos nem veszel/elvileg nem kéne venned, ha ezt a sportot űzöd: cigi, pia, szemét kaják...

A tápkiegek sem olyan nagyon drágák, ha az ember nem dől be minden reklámnak, és nem költi a pénzét amatőr szinten - szerintem -felesleges stimulánsokra. A fehérje, a tömegnövelő és a kreatin ok, de azon felül szerintem már felesleges költekezni. Legalábbis én így gondolom.

2009. szept. 30. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Csak azt tudom visszakérdezni: És miért jó nyeszlett sípcukornak lenni? Elég komolyan annak a divatnak a korát éljük hogy a xilofon bordázatú srácok az ideális megjelenés, melírozott hajjal, és őrületes nagy arccal. csak kíváncsi lennék, az a gyerek hogyan tudna biztonságot nyújtani akár a barátnőjének, akár családtagjainak, akár saját magának? C alakba görnyedve jár kel a utcán, nem tudja miért fáj mindene, miért fáradékony(mondjuk cigire, piára, bulira telik az erejéből)

Nem azt mondom hogy 135kg-os Jay Cutlerként élje az életét, vagy Fekete Laciként követ pakoljon, de ha valaki egészségesen tartja a testét, az ugyebár izomzatot is kell jelentsen, valami meg kell tartsa a vázat, az izületeket. nem hinném hogy sokezer évvel ezelőtt mikor még nem volt mcdonalds, nem volt msn, puszcsi muszcsi meg hasonlók akkor az emberek sípcukorként éltek volna:D

2009. szept. 30. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem van egy határ, amit ha eltalál az ember, akkor le a kalappal. Ez a határ mindenkinek más. Én pl országútizok, én nem szeretnék +20kg izmot, inkább szálkás szeretnék lenni. Lehet, hogy másnak a 150kg a határ. Különbözőek vagyunk.

Feszültséget mindenképpen le lehet vele vezetni, de szerintem jobb levegőn mozogni amikor csak teheti az ember.

Azzal vitatkoznék, hogy ez a legkeményebb sport, ugyanis itt nagyrészt csak ülsz, fekszel. Jó kerékpáron is ülsz, de azért mégis.. :) Én inkább az állóképességi, kardió sportok híve vagyok. (Azért a konditermet is meglátogatom heti 1-2 alkalommal.)

2009. okt. 1. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!