Zabpehelyből mennyit ehetek egy nap?
Figyelt kérdés
Csirkemellre jelenleg nincs pénzem, ezért úgy gondoltam, hogy zabpehellyel próbálom valamelyest pótolni. 90 kiló vagyok. Ha naponta megeszek 500 grammot, az már 75 gramm fehérje. Pluszba maradt még fehérje porom, nem a legjobb minőségű, kevert, állati és növényi fehérjét is tartalmaz.2013. máj. 3. 10:20
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a felvilágosítást :)
2013. máj. 3. 12:05
12/12 anonim válasza:
a zab az jó szénhidrát, de fehérjét ugyanúgy be kell vinned valahogy, én pl tripla teljes kiörlésű kenyeret viszek suliba és utána lehúzok 40g kevert szójás fehérjét, de legközelebb tejsavót veszek mert az értelmesebb lenne. Itthon meg eszek rizs+csirke/disznó reggel zabot tejjel, később majd fehérjével fogom azt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!