Hol lehetne venni olcsón egykezes súlyzót?
Figyelt kérdés
Szeretnék itthonra két db 20-30 kilós egykezes súlyzót. Nincs szükségem hiper szuper krómozott tárcsákra, csak minél olcsóbban akarok kijönni.2013. máj. 2. 18:52
1/7 anonim válasza:
Vaterán. Én anno 5k-ért vettem a 2x 20 kilós szettet, igaz műanyag, baszott nagyok mivel cementel vannak töltve, de attól még 20 kiló mindegyik :D (Mostmár szerintem többe kerül, nekem úgy volt 5 ezer, hogy Lengyelországból szállították.)
2/7 anonim válasza:
Én tuti, hogy a hirdetéseket nézném: teszvesz, apród, stb. Mindig árulnak jókat.
3/7 anonim válasza:
Nem jó ötlet ilyen nagy egykezes súlyzót venni, mert nem fogod tudni rendesen végrehajtani a gyakorlatokat. Egyébként igen, a használtpiacon keresgélj. Súlyzók nem nagyon tudnak elromlani. :-)
4/7 anonim válasza:
de jó ötlet, mert szerelhető többtárcsásat kell venni, amit állíthatsz 5 kilótól 30-ig.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 30 kg-al fogok oldalemelést csinálni. Ja szerelhető kéne. Van itthon 2x10 kg, de néha kevés, és nem lehet 20 kg-ba se egybe építeni, mert rövid a rúd.
Köszönöm az eddigi válaszokat
2013. máj. 2. 19:42
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy most így hirtelen ahogy nézegettem a hirdetéseket, egyrészt nem tobzódnak a súlyzóhirdetések, másrészt elég ritka a 2x20 kilós szett is, inkább 10, 15 kg-osak vannak.
2013. máj. 2. 19:48
7/7 anonim válasza:
Én pár hete láttam pedig, sajnos szerencse is kell hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!