Molke-Kur tejsavópor?
Biztos vagyok benne szinte, hogy legjobb estetben szar, mert anyám munkatársa reklámozta be, hogy mekkora királyság és hogy le lehet fogyni anyámnak, de ingyen van.
Ektomorf vagyok, nagyon nehezen hízok. Edzek úgy 7-8 hónapja, kiszámolt étrendem nincs, próbálok minél több szénhidrátot enni és fehérjét, anyagilag nem tudom fedezni, ne menjünk bele.
Ha csak "nem érdemes ilyet venni/ nem éri meg" akkor enném ezt a izét, mert ingyen van.
100 gr-ban: 358 kcal
12 g fehérje
72 gr. ch
ebből 71gr. cukor...
Nekem ink. csak ezzel van bajom... ez mióta tejsavó?.. hülyeségnek tartom, de kíváncsi vagyok, mit gondoltok róla.
jogos a felvetésed és valóban,ezt nevezik csalásnak.
de itthon ha tartalmazta bizonyos %ban a ráírt dolgot,vagyis tejsavó,akkor már árulhatják nem túl figyelmeseknek.
vegyél hozzá külön rendes fehérjét és edzés után a fehérjéhez hozzáönthetsz ebből a sz@rból is ch nak.
más időpontban ne idd.
100 gr-ban: 358 kcal
12 g fehérje
72 gr. ch
ebből 71gr. cukor...
....ha ennek a terméknek ez az összetétel, akkor erre miért van ráírva, hogy protein?!?! Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!