Glutamin, HMB, Ecdysteront, BCCA-t vagy valami más kiegészítőt szedjek?
Figyelt kérdés
Fél éve járok rendszeresen edzőterembe. Nem sumákolom el, heti 6 edzèst csinálok minden nap más izomcsoportot mozgatok. Az étrendem rendben van, csirke, rizs zölsdég minden megtalálható benne. Tömegnövelőt használtam majd kreatin monohidrátot. Egy ideje abbahagytam a tömegnövelőt, fehérjét iszok és kreatint. Gondolkozom hogy szedjek-e még valamit vagy szerintetek jó ez így? Nyilván nem várok csodát de feleslegesen nem szeretnék kidobni pénzt olyanra ami nem használ. A kérdésben szereplő dolgokra gondoltam. Mindenhol mást írnak nem tudom kinek higgyek már :) érdemes valamit venni amitől lehet szépen fejlődni vagy vegyem továbbra is a csirkemellt és a jó minőségű fehérjét?2013. ápr. 27. 21:01
11/12 clint válasza:
pont emiatt kell ennyi levin :D
mert kihugyozod...
12/12 anonim válasza:
nem azért hugyozom ki mert nem kell? :DD
Vagy a szervezetünk biztos annyira életképtelen szrhalmaz hogy nem tudja eldönteni mi a jó neki és mi nem ezért a haznos dolgokat csak úgy eltávolítja, mert biztos ez íródott a genetikájába több millió év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!