Gyenge, sportoláshoz minimum egy Vitabloic, vagy BiotechUSA B-komplex nevű terméke mindkettő plusz C-vitaminnal kiegészítve.
2013. ápr. 21. 17:09
2/18 A kérdező kommentje:
Ha csak kis tömegnövelésre kellene akkor is? Nem vagyok sportoló csak néha gyúrok.
2013. ápr. 21. 17:12
3/18 anonim válasza:
Hát figyelj, iszonyat fáradékony lehetsz az extra adag B-vitaminok és a C-vitamin nélkül. Amit írtál termék megmondom neked őszintén, akkora értékeket tartalmaz, amit az átlag ember szedhetne mindennap, ha nem sportol. Vagy van pl. a One-a-Day nevű komplex, ha megnézed az értékeit, szerintem ennél valamivel magasabbak, de még azt is a szokványos sima életvitelt folytató, hétköznapi paraméterekkel rendelkező egyéneknek ajánlanám.
Szívleld meg azt a kettőt, amit írtam, megérik az árukat.
2013. ápr. 21. 17:19
4/18 anonim válasza:
ez tényleg gyenge. Jobb lenne mega daily one, vitabolic, iss pak.
2013. ápr. 21. 17:22
5/18 A kérdező kommentje:
Igazad van teljesen, kb egy árba van azzal amit én szedek. Lehet jobban szét kellett volna nézni, hogy mit veszek meg. Köszi
2013. ápr. 21. 17:22
6/18 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés : amit én szedek abba úgy 100-500% a napi ajánlott mennyiségnek, amit te mutattál abba van ahol 5000%. Képes a szervezet 5000%-át befogadni a napi mennyiségnek?
2013. ápr. 21. 17:25
7/18 anonim válasza:
simán, az csak egy minimum napi szinten ajánlott mennyiség, de kb egy tengeri malacnak elég, nemhogy egy sportolónak.
2013. ápr. 21. 17:26
8/18 A kérdező kommentje:
most akkor elbasztam kemény 1500 huf-ot a semmire?xd
2013. ápr. 21. 17:32
9/18 anonim válasza:
Elmondjam neked, mi alapján szabják meg a minimum mennyiséget? Elvileg a biostatisztikai teszt(ek?) arra épült(ek), hogy a vizsgált egyének között azt a minimális értéket vizsgálták, ami nem okoz x egyénben y idő (néhány hónap) alatt hiánybetegséget. Erről ennyit, meghalni sem elegek a mai RDA-k nagy részének értékei. És ha rendesen edzel a normális életmód mellett (alvás, ivás!), akkor nem kell tőle félni. Különben a B-vitaminok vízoldékonyak, ergo intoxikusak, mellesleg nagy részüknél még nem mutattak ki túladagolási problémát. A C-vitamin is jó viharvert történetű szegényke, de az élsportolók napi 5-6 grammot is megesznek naponta, szóval nem kell attól a napi 1 mg-os tablettától félni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!