Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem ehet egy gyúrós,...

Miért nem ehet egy gyúrós, azt, amit akar?

Figyelt kérdés
Egy haverom, meg nővérem mondja, hogy: "Ehetsz sütit nyugodtan, meg szalonnát is, úgyis lemozgod!" Ez a haverom rákapott a kakaós csigára, egy nap vagy 4et megeszik. Mi lesz ennek az eredménye? Mindegyik kérdésre várom a válaszokat.
2013. ápr. 24. 21:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Mert normális kajából tudsz tápanyagot bevinni. A kakaós csigában, szalonnában nulla fehérje van. Abból nem lesz izom.
2013. ápr. 24. 21:16
 2/23 A kérdező kommentje:
Hanem csak háj. Zsírban fog növekedni, és szép lassan elhízik, aki így kajál. Szerintem az a 4 kakaós csiga is sok...
2013. ápr. 24. 21:18
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
én pl huszonpáréve edzek,de a testépítő kaját messziről kerülöm, eszek ami ízlik és finom,a csirkemellet pl utálom, a kedvencem a sertés és marha.
2013. ápr. 24. 21:19
 4/23 hollófernyiges ***** válasza:
57%

"A kakaós csigában, szalonnában nulla fehérje van"

Konkrétan mindkettőben van, még ha nem is annyi mint a sovány csirkemellben. A kaja túlnyomó része energiának kell, pláne ha komolyan edzel, az izomba beépülő aminosav minimális (csak hasonlítsd össze, hogy mennyi izmot szedsz fel mondjuk egy hónap alatt, és hogy mennyi húst eszel meg ez alatt).

2013. ápr. 24. 21:23
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Hollóka, te ennyire debil vagy? Nem érted a poént kisgyerek. Nyilván van benne pár gramm b+, de attól még az sz@r kaja. Ne legyél már értetlen. Hogy viszed be ezekből nagyonhulye a napi 2g x ttkg fehérjét?

És nem csak au izmoknak kell fehérje, hanem a bőröd hámsejtjei regenerálódnak, körmöd nő, hajad, nő, stb.

Szóval aki nem ért hozzá az ne szóljon bele.

2013. ápr. 24. 21:28
 6/23 anonim ***** válasza:
49%
És ki a tokom mondta, hogy csak csirkét lehet enni? Jó a többi hús is.
2013. ápr. 24. 21:29
 7/23 anonim ***** válasza:

Holló, ha így volna, akkor az összes izmot építeni akaró sportoló egészen eddig hülye volt, amiért odafigyelt arra, hogy mit eszik, és amiért több kilónyi húst elpusztítottak az évek során...

Tudod nem hiába van folyton elugatva az a napi min 2g/ttkg fehérje a testépítésnél. A nitrogénanyagcserét vizsgáló kísérletek hosszú során jutottunk el idáig, eddig az általánosan elfogadott következtetésig. Persze, hogy sokkal több húst eszünk, mint amennyi tömeget felszedünk, hiszen nincs a Földön olyan biológiai szerveződés, ami 100%-osan működik. Bár volna, de nincs! Ezért aztán ne várd el, hogy ha megeszünk egy kiló húst, akkor felszedünk egy kiló száraz izmot. Ezért kell úgymond "többet" enni a kelleténél. És ahogy már írták, nem csak az izomba kell, hanem a szervezet mindennapi működéséhez is, mivel megújulunk, folyamatosan. Még a nem sportolóknak is be kéne vinni a napi minimum 1g/testtömeg kg-ot, sokan még ezt sem teszik meg.

Kérdező, van olyan alkat, aki sokkal gyorsabban égeti el a tápanyagot és kevesebb részét fordítja a saját testébe való beépítésre. Az ilyenek akár többször is ehetnek félre, amíg nem akarják profi szinten csinálni, nem fog nagyon beleszólni nekik semmibe. Persze túlzásokba árki eshet. Az, hogy te beletartozol-e ebbe az alkatba, te tudod magadról.

2013. ápr. 24. 21:38
 8/23 Deepbassnine ***** válasza:

egy gyuros azt eszik amit akar , az csakis az ö dolga

most hogy elkezdtél gyurni negondold hogy remete életmódot kell folytatni (hacsak nem valami versenyre akarsz menni)

2013. ápr. 24. 21:39
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát én sajnos pont az az alkat vagy, aki könnyen tudna elhízni. Amúgy nem most kezdtem ,már 2,5 éve edzek. Eleinte én is sz*rtam az étrendre. Zabáltam minden szart, és megis volt az eredméne. 90 kiló voltam a 178 centimhez. Dagadt voltam, inkább mint izmos. De már odafigyelek egy ideje a kajára, sok fehérje, kevesebnb szénhidrát. És megvan az eredménye!! Amúgy pont ezért mondta haverom, hogy: "Jól nézel ki! Nem értem, miért tartod így be a kajálást. Nem versenyre készülsz. Nyugodtan ehetsz sütit." Persze... Csakhogy akkor megint elkezdenék hízni, és nem lennék ennyirek idolgozott, szálkás. Dehát erre mondják, hogy a sikerért le kell mondani sok jó dologról(pl süti).
2013. ápr. 24. 21:49
 10/23 Zakathol ***** válasza:
Testépítés közben minél inkább rossz minőségű kaját eszel, annál inkább leszel egy olyan kőműves, aki szarból akar házat építeni.
2013. ápr. 24. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!