Hiteles testépítő weboldalak?
Sziasztok!
Nemrég kezdtem az edzőképzőt (fitnesz- és testépítés), így elsősorban edzőket kérdeznék, melyek azok a testépítéssel foglalkozó weboldalak ahonnan szakmailag hiteles információkat lehet szerezni?
Magyar oldalak közül a tesztoszteron.hu és a fitway.hu oldalakat találtam eddig, amelyeknek a cikkeit (szerintem) érdemes olvasni, csak a külföldi oldalaknál annyira még nem tudok kiigazodni, így elsősorban ebben kérnék segítséget.
Első ránézésre a bodybuilding.com és muscleandstrength.com oldalakat néztem, de még annyira nem jó az angolom, hogy a szakmai részét bármilyen mértékben is szűrjem (örülök ha lefordítok 1-1 cikket). Az információ meg hatalmas és gondolom a külföldi oldalak között is vannak szép számmal amik tele vannak baromsággal, ezeket szeretném elkerülni. Tehát a fent említett 2 oldal mennyire számít hitelesnek szakmailag? Tudnátok ajánlani hiteles oldalakat?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Angol nyelvű oldalakkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!