Phoenix25 kérdése:
Hogyan kezdjek el edzeni? Valaki egy edzés tervet irhatna! étrendet is irhatnátok! Teljesen kezdö vagyok 16 múltam. Gyorsan szeretnék izomzatot növelni vennem kéne fehérjét és kreatint azt javasolták. Várom a segitséget! Kar mell hát has mindenhova
Figyelt kérdés
177cm 75kg vagyok2013. ápr. 23. 19:29
11/11 Mr.Z85 válasza:
Elég idegesítő ez a hozzáállás,körülbelül a kezdők 70 százaléka ilyen,jön a kattanás hogy ők most azonnal akarnak izmossá válni,aztán egyből bevesznek minden szar fehérjét meg mindent,tipikusan az ilyenek akik pár hónap után abba fogják hagyni.Először is szögezd le a fejedben hogy az eredmények nem egyből fognak jönni.Ilyeneket bőven ráérsz később is szedni,ha már nagyon stagnál az eredményed.De még akkor sem muszáj.Edzéstervet meg étrendet egy szakember segítségével állíttass össze ha tényleg kitartóan fogod csinálni.Ha nincs rá lehetőséged,akkor nézz szét az interneten,mostanság tele van a net mindkettővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!