Mell edzés egyedül?
Én is egyedül szoktam, nem sokkal rosszabb így sem. Ésszel csinálod és nem lövöd magadnak túl a súlyt, sem az ismétlésszámot és akkor nem lesz baj.
A fekvenyomásnál a jobb padokon van egy "pihenő" tartó is, ami sokkal lentebb van. Ha keretben csinálod, akkor bármikor kiteheted egy alsóbb szintre. Ha egykezessel, akkor le is tudod őket dobni a földre, ha van hely, de óvatosan, ez elég balesetveszélyes. Mellesleg nem hiába nem szokták sokan fixen rátenni a tárcsákat fekvenyomásnál, így ha gond van, végső esetben lecsúsztatod jobbra-balra a súlyokat, hogy szépen lepotyogjanak.
Ha nagyon félsz, akkor használj gépeket, biztonságosság szempontjából előnyösebbek.
Előttem már leírták a válaszokat.
Viszont volt olyan, hogy muszáj volt egyedül edzenem a teremben, és akkor kicsit visszább vettem a súlyokból, vagy pedig megkértem valakit, hogy jöjjön már egy picit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!