A kreatin-kúra hogy van?
Figyelt kérdés
58 kiló vagyok, és ha elkezdtem edzenni, úgy gondoltam csinálok kreatin-kúrát tudom h van 2 időszaka. És azt szeretném kérdezni, hogy kreatinnal, meg gainerrel, és sok evéssel + tornázással 3 hónap alatt(ugye az 2 kúra) mennyi kilót szedhetek fel?2013. ápr. 22. 19:52
1/9 anonim válasza:
Naturálban max havi nettó 1kiló izom jöhet. Ez van sajna.:)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem baj, de én azt hallottam, hogy valakik akár 4 kilót is híztak az első kúra után
2013. ápr. 22. 20:21
4/9 A kérdező kommentje:
Oké, és a második kúra alatt is ennyit lehet hízni?
2013. ápr. 22. 20:48
5/9 anonim válasza:
Az az étrendeden is múlik, de a kúra után a víz nagy része lemegy, ne hidd, hogy havonta rajtad marad 4 kg.
6/9 anonim válasza:
Kezdőként rendes étrend, rendes edzés, és meglesz a hatása. A krea ráér.
7/9 A kérdező kommentje:
6 szelet csirkemellben mennyi gramm fehérje van ?
2013. ápr. 23. 20:04
8/9 anonim válasza:
Mekkora szelet? Mennyi gramm volt nyersen? Nem mindegy.
De nagyjából számolhatsz 20gramm fehérjét egy szeletre.
9/9 A kérdező kommentje:
300 gr fehérjét meg kéne ennem naponta, de nem tudom ehhez miből mennyit kéne zabálni, egy egész camembert sajtos megettem és 20 gr fehérje volt benne csak.
2013. ápr. 23. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!