Valaki segítene rendbe tenni a kaját és az edzésemet?
Sziasztok szeretném a tömegnövelést elkezdeni eddig csak így lejártam a kondiba,de nem figyeltem semmire oda tehát kajak edzés és a pihenést sehogy se tartottam be és most erre a 3támara szeretném a válaszokat megkapni.
Étkezés:80kg vagyok kereken 170cm magas vagyok tehát van rajtam felesleg,de semmi izom egy dagadt kocka gyereket képzeljetek el!
Tehát akkor az étkezés lenne gondolom a legfontosabb semmiféle étrendkiegészítőt nem akarok szedni/inni.
Edzés:Valami rendes edzés tervet össze kéne állítani,de sajnos nem értek hozzá nem tudom,hogy lenne a célszerű csinálni osztott edzéseket kéne csinálni?És heti hányat kéne edzeni 3x?
Pihenés:Hogy legyen a pihenés miféle módot válasszak a pihenésre programozóként dolgozok egy irodába napi 10-12órát elég az a pihenés,hogy bent ülök a székbe és kódolok stb...
vagy az otthoni alvás itt a legjobb pihenő.
Kajából a legjobb minőséget akarom enni!
Kb egy ezres vagy kicsit több azért lenne, de számold ki.
A sz@r étrend is van ennyi.:)
de holnap összeállítok egy komolyabb étrendet 4x étkezéssel!
Azt majd megírom holnap,hogy hogy sikerült :D
Na addig is jó éjt!!!!+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!